Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
cytrusik husky ma niesamowity temperament, moja to prawdziwy oszołom:-)Niszczy bez przerwy ogród, znaczy kopie dziury, wyrywa rośliny, ale na pewno nie są to psy agresywne.Nie nadają się na pewno do pilnowania domu bo zaliżą każdego kto wejdzie za ogrodzenie:-) Wszystko też zależy od wychowania bo jednak to zwierze i ma instynkt. Na pewno haskacze polują na małe zwierzęta typu kury, koty, króliki. U sąsiada jest królik miniaturowy i jak wypuszczą go na trawkę to moja chce się wściec. Ale nie zostawiła bym małej samej w towarzystwie psa. Wychodzę z założenia że psu się nie ufa i koniec. Jednak to duży pies i ma zęby, co z tego że łagodny, jak się czyta o pogryzieniach przez psy to każdy właściciel twierdzi że piesek był łagodny i grzeczny, a jednak pogryzł.ja z ciekawości zajrzałam do wujka google i z tego co widzę po nagłówkach husky lubią podgryzać dzieciaczki.. a z drugiej strony są pomocne w dogoterapii więc bądź tu człowieku mądry![]()

co do talentów: ja swego czasu zajmowałam się robieniem biżuteriiLencja zaproszenia piękne, ja nie mam takich talentów niestety
ufff udało się ale nie tak jak chciałam i z przerwami bo maluchy juz wstały, dziś w planach wyprawa na pocztę, alez mi sie nie chce i jakieś zakupy