gosiagro , Agi78 - slicznie wygladałyscie. Wy i Wasze przeslodkie dziewczynki... Agi tort przesliczny!
Od wczoraj robię razem z mężem Aerobiczną 6 weidera

Trzymajcie kciuki!
3mam kcuki! to strasznie ciezkie i dlugie,ale efekty jak nie wiem co! Moja mlodsza siostra to robila,jest dosc wysportowana... a bylo jej cieżkawo... ale schudla przy tym i ma piekny brzuszek teraz! ja nawet nie zaczyanm takiego czego...z lozka cieko mi sie czasem podniesc...
ale chodze na aerobic dwa razy w tyg, wracam wykonoczona,ale jest niezle...choc ostatnio przytylam ponad pol kg..;/
A u was tez jest takie cos jak "pogotowie pampersowe" ? Bo tam własnie maja tańsze pampki niz w sklepie i dojerzdżaja do domu klienta.
eagle ja uzywm tych białych pampersow i one maja jeden rysunek tylko i one sa troszke wyzsze od tych zwykłych.
te białe pampersy to te są tez '3'?? bo ja widzialam tylko do '2', tak jak 'huggies pure'.
własnie przesliszmy na '3'. ale huggiesow nie lubimy,twarde i zasikuje sie w nich fifi po pachy;/,wiec pampersy bedea chyba...a uzywacie moze 'happy'??dobre są??
iałam byc na biezaco,ale nie wychodzi. U nas chrzicny ok. wstawie moze kiedys foty... fifi slicznie wyglądał.
Musze spadac bo sie budzi...