No i po weekendzie

SLiczna pogoda ale jakos tak mrozno u nas, co prawda 13 stopni ale mialam wrazenie ze to juz definitywny koniec ciepelka. Lila w swojej nowej ocieplanej kurtce po raz pierwszy na sobie wygladala jak pianka marshmellow

Mniam!
Moja je kleik ryżowy, jabłko, ostatnio podaję jej też soczek marchwiowo- jabkowy a teraz przymierzam się do zupki
I ja się pochwalę moim łobuzem:
Zobacz załącznik 286759Zobacz załącznik 286758
Zobacz załącznik 286757Zobacz załącznik 286756Zobacz załącznik 286760
Zobacz załącznik 286755
sliczny lobuz a jak fajnie dmucha na kwiatka :-)
raz lepiej raz gorzej.... mam nadzieje ze przejrzy na oczy i wezmie sie w garsc i zacznie myslec przyszlosciowo.....;]
oj cie bede dalej za jezyk ciagnac, z trojka dzieci to chyba powinien przyszlosciowo myslec?? A co on wyprawia

Igusia dzisiaj grzeczniutka do 14, przespała się i wstała z rykiem

i już do wieczora była niespokojna i znowu coś z brzuszkiem nie tak, już mam dość tego karmienia piersią i patrzenia jak się męczy, buuuuuu Jakoś nie bardzo jej pasuje moje mleko, może to przez skazę. A teraz oglądam mam talent i jeszcze przede mną 4 dzień A6W...dziewczyny jak Wam idzie??Mnie kiepsko, niby robię ale tak mnie mięśnie bolą że masakra.
tez mam czasami takie wrazenie ze Lili za malo, albo nie smakuje..itp..ale dzielnie dajemy rade, chociaz jutro dostanie porcje Nana bo mnie nie bedzie prawie caly dzien a nie zrobilam zbyt wielu zapasow
Co do cwiczen to u mnie porazka
Koriander zamykaja Aniola, wczoraj ostatnia impreza byla:-

-

-(
czytalam w Wyborczej :-

-( Strasznie szkoda, wiele wspmnien, mam nadzieje ze nie zamienia go na jakis wypolerowany lokal dla zuli albo kolejny kebab-bar

A skorzystalas z akcji Torun za pol ceny? Podobno bardzo udana
a z jakiej okazji ten wywiad?
trudno to opisac ale tak w skrocie to maz wylansowal projekt o samowystarczalnosci lokalnej i swietnie sie tu rozwija

(ten projekt, nie maz

) Poszlo mu super, rezyser zadowolony, 25 pazdziernika na antenie
Promotor przyjął mi w poniedziałek pracę

z łaską bo z łaską ale to już nie ważne :-) i jutro mam obronę
powodzenia
W czwartek kupiliśmy samochód

(forda mondeo) i wczoraj pojechaliśmy go zarejestrować .
super, oby sie dobrze sprawowal!
byliśmy dzisiaj we trójkę na rodzinnym spacerku i oczywiście pięty poobcierane od nowych butów

(
na pewno sie rozchodza!
byłam na mieście z przyszła bratową, objadłam się i opiłam słodkości

Toruń za pół ceny

fajna taka akcja

a do tego dokupiłam (już nie za pół ceny) korale x2
już się nie mogę doczekac, aż pójdę w odwiedziny i zobacze małego bąbelka
hehe wlasnie pokazywalam mojemu m ta akcje w Toruniu. Co do drugiej ciazy to ja wysiadam
przeslicznie, jaki Natanek zadowolony patrzy na wielka wode. Tez musimy sie kiedys ruszyc nad morze, w sumie pol godziny samochodem...
A to my z dzisiejszej niedzielki
ale fajna niedzielka, a te winogrona to wasze?