reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Wstałam jak zwykle, ale dzisiaj w nocy cały czas jakieś sny mnie męczyły.
Może to stres przed wizytą, a to dopiero o 17.

Ja też mam tak późno wizytę, tyle że jutro. Głowa do góry trochę się teraz podenerwujemy jak przed każdą wizytą a później jak okaże się że wszytko ok (a na pewno tak będzie :-) ) To kamień spadnie nam z serca do następnej wizyty :-D

Cześć Kochane,

ja też dzisiaj mam wizytę, o 13:30. Muszę się z pracy urwać.
Ciekawa jestem czy lekarz zrobi mi USG i pokaże fasolkę... :-)
No i też się denerwuję...

Mdłości mam nadal, ale od paru dnie nie wymiotowałam.
Za to w weekend miałam tak ogromny ból głowy, że nie mogłam okiem mrugać :-(
Wieczorem nie wytrzymałam i wysłałam męża do apteki po paracetamol, a farmaceuta na niego nakrzyczał, że nie można paracetamolu. Na szczęście mąż kupił i na ulotce było napisane, że można i pamiętam że lekarz na pierwszej wizycie też mówił, że można.
Mam nadzieje, że nie zrobiłam nic złego i nie zaszkodziłam fasolce.

Miłego dnia!!!

PS. Witam nowe mamusie czerwcowe.

Do poczytania:
http://praca.gazetaprawna.pl/artyku..._urlopy_macierzynskie_i_urlopy_dla_ojcow.html

Ostatnia edycja:
Hej!
Chyba przestane czytac to forum bo az mi slinka leci do tych gofrow, frytek, budyniow :-p

Witam nowe czerwcowki!

Chorym zdrowka zycze!

My dzisiaj znowu zaspalismy i to godzine! W piatek bylo to samo :cool2: To chyba przez to ze my przyzwyczajeni ze Hania sie budzila o 7 jak w zegarku a teraz bierze kropelki na alergie i to dziala troche usypiajaco :tak: No ale kazdy kij ma dwa konce i w weekend pospalismy dzieki temu do 9 :tak:
Zazdroszcze tym, ktore maja dzisiaj wizyte badz usg. Ja swoje usg (genetyczne) mam dopiero w przyszla srode.. Cale wieki czekania zatem. Z jednej strony nic niepokojacego sie nie dzieje, ale z drugiej strony lubie to podgladanie, wtedy sie uspokajam, bo wiem ze wszystko ok. Nie wiem jak w poprzedniej ciazy wytrzymalam jak mialam tylko 4 usg przez cala ciaze. W tej mialam juz 3, hehe

Milego dnia!

Czesc dziewczyny
Witam nową czerwcóweczkę
ja dzisiaj wstalam o 10 zaczynam coraz wiecej spac moze dlatego ze snia mi sie w nocy jakies koszmary:shocked2:ten dzisiejszy byl straszny:-:)-(
dzisiaj wstalam chyba lewa noga bo mam wrażenie ze wszystko jak na złość wpada mi pod nogi ale mąż mi przypomina caly czas zebym sie usmiechała hi hi:-)
dzisiaj nie wiem co ze soba zrobic policzylam ze nastepna wizyta to zacznie sie 14 tydzien wiec nie wiem jak lekarz chce zrobic pomiar maluszka troszke sie zastanawiam nad tym:szok:

witam ponownie...
ja postanowiłam przespać mój ból głowy i zrobiłam sobie małą drzemkę :-), która trwała ponad dwie godziny i tak myślę,ze pod tym kocykiem było tak przyjemnie,ze chyba zaraz tam wrócę tylko coś przekąszę :-D:-D:-D,
ja mam następną wizytę 3 grudnia, nie wiem jak tyle wytrzymam:-(

reklama
Do góry