Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
zdjecia Jasia sliczne, jak sie zmienilnie no wstaję trochę wcześniej niż o 10 ale dzisiaj Jasio sobie słodko spi po jedzeniu o 6 a mama się wyspała od 21 . Poza tym chwila dla siebie z kawą - BEZCENNA
Kapućki z h&m , nabyłam droga kupna jeszcze komplet czapka i rękawiczki z kubusiem puchatkiemo takie o
Zobacz załącznik 305893
super dzieciaczki, niestety takie rzeczy to ulubione zabawki dzieciakow, moja 2-letnia bratanica potrafi juz obslugiwac iphona a w laptopie zawsze poprzestawia im klawiature i potem nie wiedza jak to naprawic
Ile Twój dzinks waży bo wygląda na fest chłopaczesc dziewcyny
Perfecta, Lena, Kasiuka, Kasia dzieciaczki przesłodkie :-)
i wszystkie sie ubieraja w HM hhi
Moj maly to maruda do kw dzisiaj, kurcze mam nadzieje,ze ten zasrany kurier ups dzisiaj dojedzie w kncu z wozkiemod pn czekam
dzinksZobacz załącznik 305934
Zobacz załącznik 305891Zobacz załącznik 305892
A to wczorajsza nasza domowa sesja , dzisiaj ciąg dalszy bo muszę na specjalne okazje do kalendarza zrobić![]()

Więc lecą bajki
czesc dziewcyny
Perfecta, Lena, Kasiuka, Kasia dzieciaczki przesłodkie :-)
i wszystkie sie ubieraja w HM hhi
Moj maly to maruda do kw dzisiaj, kurcze mam nadzieje,ze ten zasrany kurier ups dzisiaj dojedzie w kncu z wozkiemod pn czekam
dzinksZobacz załącznik 305934

u mnie jutro wielkie święto na ulicy: urodziny radiaod rana będą śpiewy, mohery, zamknięta ulica dla aut prywatnych itp itd