Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bo mojego D mama ja wychowywala,a ona jest matka chrzestna mojego D i wlasciwie jest jakby jego kuzynka,a jego mama zmarła 2 lata temu i ona ie zaczela uwazac jako jego mama, rozumiesz juz?ewela- może coś przeoczyłam, ale czemu pseudo-teściowa miałaby być ciocią dla tomaszka? a galaretę sama niech zjesmacznego
![]()

Ja goliłam???Dlaczego?

Bo mojego D mama ja wychowywala,a ona jest matka chrzestna mojego D i wlasciwie jest jakby jego kuzynka,a jego mama zmarła 2 lata temu i ona ie zaczela uwazac jako jego mama, rozumiesz juz?
Lena no wlasnie ja tez nie moge,a chcialam zaznaczyc,ze codziennie glosuje,bo mam na stronie startowej ustawione :-)
A to moj dzinks, dzisiaj mu robilam foto do zaproszenia na chrzest Zobacz załącznik 306888
Bo wydaje mi sie,ze ma jakis wzor wyciety na głowie
Gosiargo Gartulacje
Kajdusia a widzisz jak bb dziala i na kupkę hihi
![]()
Bo mojego D mama ja wychowywala,a ona jest matka chrzestna mojego D i wlasciwie jest jakby jego kuzynka,a jego mama zmarła 2 lata temu i ona ie zaczela uwazac jako jego mama, rozumiesz juz?
Lena no wlasnie ja tez nie moge,a chcialam zaznaczyc,ze codziennie glosuje,bo mam na stronie startowej ustawione :-)
A to moj dzinks, dzisiaj mu robilam foto do zaproszenia na chrzest Zobacz załącznik 306888
Bo wydaje mi sie,ze ma jakis wzor wyciety na głowie
Gosiargo Gartulacje
Kajdusia a widzisz jak bb dziala i na kupkę hihi
![]()