Hej !
Boshhhhh jaki tu ruch od rana.... My wstaliśmy o 8 Jasiek dał pospać ,ale nie dziwię się jak o 23 dopiero nam padł , bo strasznie zabawowy był wczoraj
Aż mąż się zastanawiał czy dobre czopki kupiłam , bo lekarka powiedziała że one są na stany zapalne i pomoga w ząbkowaniu bo troszke uspakajaja czy coś w tym stylu
Mój mąż od poniedziałku urlop do końca roku <jupi> Już nie mogę się doczekać.
Miłego dnia
Boshhhhh jaki tu ruch od rana.... My wstaliśmy o 8 Jasiek dał pospać ,ale nie dziwię się jak o 23 dopiero nam padł , bo strasznie zabawowy był wczoraj
Mój mąż od poniedziałku urlop do końca roku <jupi> Już nie mogę się doczekać.
Miłego dnia
Jasiek mi ładnie rano spał, więc wsiadłam w auto i wioze mała na przystanek na autobus szkolny (ok 500m) ale ten nie przyjeżdża przez 15 minut więc dzwonie. Zakopali sie! To prosze zeby mi dali znac jak juz bedą jechali do nas.Czekamy w domu. Jasiek już wstał. Dzwoni tel ,że drugi kierowca jedzie. To my znowu na przystanek a Jasiek zapięty w huśtawce sam w domu. Dalej nic nie jedzie. Ola wysiadła z auta a ja do domu, ale mnie podkusiło żeby zapakowac małego i jechac zobaczyc czy już pojechała, i co? I kurw.....dziecko dalej kwitnie!!!
jaka jestem wkur....