witam sie i ja z Wami
to moje chyba trzecie podejście i za każdym razem jak juz coś poczytam i zaczynam pisać Tomuś się budzi i koniec
zobaczymy czy tym razem się uda
przede wszystkim
a u nas dziś na obiad pomidorowa mmmmmmmmm
chociaż nie powiem lasagne też bym Kasiu zjadła
co do spacerków to u nas różnie ok 30-60 minut najcześciej, choć bywa że i dłużej jak np dziś
zębów oczywiście nadal u nas nie widać, do siadania też niechętny chyba że na kolanach u rodziców lub żeby zobaczyć TV
ocho.... juz się młody budzi ciekawe jak długo da mamie jeszcze posiedzieć
Agast, Kasiek kochane trzymajcie się ciepło
[*]
[*]
[*]
Karo85 oj to się imprezka szykuje i jakie pyszności
ewela co do opon zimowych to nakazu chyba nie ma ale zaleceniea przynajmniej tak mi się wydaje
magdziak i jak z tymi kartkami udało się coś załatwić? a gdzie zamawiałaś?
och i marudzenie się zaczęło, może uda się cycem przekupić;-)
athena oj piękny spadek wagi, ja bym przyjęła nieco kg bo już tak schudłam że szok
ewelinka307 zgodzę się z Tobą, byle do świąt a potem do wiosny
ja to mówię że gdyby nie net i telefon to wogóle zero kontaktu z ludźmi
a u nas sypie nadal
lena no proszę to z Ciebie artystka i jeszcze malujesz sama:-) a jakiego torta robisz? wrzucisz przepis
"renifer" cudny a jak Gaja zadowolona, my też mamy takiego ale tylko rży, ogonem już nie macha
gosiagro cieszę się bardzo, to bedą spokojne święta chociaż
zdec pochwal się fryzurka
dziewczyny piękne te wasze choinki, my w ubiegłym roku mieliśmy prawdziwą, może i w tym też się skuszę, bo ten zapach....
Milka26 a co Ty tak na szybko i znikasz? tyle pracy?
Alusia8989 to zamiast korzystać że pół rodziny nie ma w domu i odpoczywać za porzadki się bierzesz?;-)
mama kubulki oj tak mój wędruje po całym łóżeczku a ochraniacz razem z nim
Lencja powodzenia jutro, oby godzinki w pracy szybciutko minęły
koriander niby większe porzadki mam już za sobą ale Twój suwaczek znów straszy:-)
emalia tak po skończeniu umowy możesz iść nazasiłek z UP, wymagane jest przepracowane pół roku, ale co mu szkodzi przedłużyć umowę, przecież jak pójdziesz na wychowawczy to on nie ponosi z tym zadnych kosztów
i jak po bilansie? jutro będzie lepszy dzień
iiwka my mamy dentinox i tak średnio, może jakieś 15 minut po posmarowaniu jest ok
kasiaj. zdrowiejcie szybko, ale super że jakieś pozytywy znajdujesz ( dłużej w domku z Fifim i nie odwiedzanie teściowej ;-))
Anik79 gratulujemy zabków, szybkie tempo,
nadika i jak wyniki? dotarły juz do Was
jakoś na raty ale się udało :-)