Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Natuska to podobnie jak ja heh![]()
Dziewczyny ja mam dwie sprawy ...
1. Jak pójde na wychowawczy to należą mi się jakiekolwiek pieniądze? Czy żadne?
a
2. Jak zachęcić męża do gry wstępnej i seksu. Bo mi się chce a on jakoś nie ma ochoty![]()

Stwierdził, że nam są pieniądze potrzebne, a proboszcz sobie poradzi (proboszcz ma swoją firmę transportową):-)
A że nie używam suszarki, to niestety muszę wstawać ok.1,5h przed wyjściem, żeby włosy zdążyły mi wyschnąć
Ależ się nacierpieliście przez głupotę lekarzy

Mam nadzieję, że już teraz będzie lepiej
To faktycznie jest, co oglądaćOglądamy psy a mamy co oglądać (20 owczarków) i tak się dzieciaki dotleniają![]()

I przynajmniej w niektórych szpitalach pielęgniarka na SORze zarabia więcej niż ratownik, zwłaszcza po specjalizacji. No i po ratownictwie właściwie nie masz dalszej możliwości rozwoju (tylko licencjat, ewentualnie mgr ze zdrowia publicznego i kursy z nowymi wytycznymi)
[/FONT]
ale sama korzystam z tego, że Emilka jeszcze nie domaga się podarków. Zwłaszcza, że teraz u nas też krucho z pieniędzmi, bo grudzień i styczeń będą bez wypłat.

Właśnie policzyłam i u mnie jest cyc min.6 razy dziennie (mniej więcej: 5,9,12,15,18,20) i w nocy co najmniej 1 raz. Ale poza cycem Emilka dostaje tylko raz warzywka, które i tak zapycha moim mlekiem:-)ile razy dziennie wasze dzieci jedza cyca?
A święta poczujesz najpóźniej przy wigilijnej kolacji, a wtedy zabraknie miejsca na smutki 
Na pewnoZazdroszczę takiego szczęścia :-( mam kilku znajomych co miało podobne szczęście lub znajomości. Mnie szlak trafia, ale mogę tylko zazdrościć i życzyć jak najlepiej może i do mnie w końcu się szczęście uśmiechnie skoro nie przyszło mi urodzić się w czepku![]()

mamy juz spacerowke, jestesmy bardzo zadowolenia z tym placzem to nie wiem teraz po poscie kalwy zaczelam sobie wkrecac ze moze to jakas choroba :-(
witaj!:-) ostatnio o tobie myslalam, czy przypadkiem nie wpadniesz nas nagle powiadomic o nowej fasolceMi latwo mowic ale nie przejmuj sie tak bardzo powrotem do pracy, najgorszy jest pocztek..wazne ze Natalka zdrowa i szczesliwa, pamietaj!
?
heh dziewczyny własnie tak myslałam ze z tym zelazem to jakas paranoja i wogole go nie wykupilam, a teraz musze sie wybrac do jakiegos pediatry i sie podpytac o to ;] heh co za lekarze na tym swiecie zyją... i to jeszcze jak zaczelam sie wypytywac o to zelazo ze na co po co to złą matke ze mnie zrobila, ze dziecko nie bedzie sie podnosic , ze moze byc chore itd...
Dzieki:*
Lece do malego bo zasypia ale sam chyba nie zasnie przez ta chorobe:-(
Dobranocka
:-):-):-)
Tylko że co to za praca gdzie będe zarabiać 650złmam ok.20km do pracy(w obie strony już) czyli ok.150zł na paliwo do tego ok.400zł opiekunka i co ?
Co zarobie to oddam
![]()
Mamy kredyt na samochód, do tego kredyt weselnynie wiem za co będziemy żyć
![]()
a ja wam zazdroszę, że mężowie mają wolne... mój to nawet w wigilię robi........ on w ciągu roku jak ma 10 dni wolnych to święto, a za zaległy urlop im kasy nie oddają, takie coś jak urlop okolicznościowy też nie funkcjonuje u nich.........
a no to mi sie chyba osoby pomieszały
1. wychowawczy jest płatny 2 lata (chyba) jesli nie przkraczacie kwoty bodajze 503 zł na osobe ale to jest jakos dziwnie liczone i np my nie przekraczamy a mi sie nie nalezy byc musiała iśc do mopru i sie dokładnie dowiedziecod razy zycze cierpliwości na stanie w kolejce
2. no tak sie usmiałam ze B mi sie pyta o co chodzi a ja ze o pracy czytam
niestety nie pomoge bo u nas odwrotna sytacjaale zawsze mozna gwałcic
katarzyna janicka a nie jest czasami tak ze urlop jest płatny i okolicznościowy bo tak jest w kodeksie?? przeciez to obowiązek pracodawcy ;-)
kpi23 Już coraz więcej czerwcówek wróciło do pracy i twierdzą, że nie jest tak źle, więc głowa do góry
:-)
kpi- masz rację, prywatna firma, zatrudniają całe 3 osoby i zawsze jak się ktoś stawiać zaczyna to słyszy, że jeszcze raz i się pożegnamy
:-)