niech szybciutko sloneczko wraca do zdrówkamy już po lekarzu, to jest coś wirusowego, dostała leki i kropelki do oczu bo ma strasznie załzawione i malutkie :-(
jak mogę sie dostac na zamknięty?
wysyłałam już prośbę i do tej pory nic
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
niech szybciutko sloneczko wraca do zdrówkamy już po lekarzu, to jest coś wirusowego, dostała leki i kropelki do oczu bo ma strasznie załzawione i malutkie :-(
Pozdrawienia od jagody![]()
, a jak piękna bluzeczka:-)my już po lekarzu, to jest coś wirusowego, dostała leki i kropelki do oczu bo ma strasznie załzawione i malutkie :-(
jak mogę sie dostac na zamknięty?
wysyłałam już prośbę i do tej pory nic![]()

tak mnie wkur.....przyszla chrzestna mojego dzinksa,ze az mna telepie(opisze na zamknietym)Dzinks po wazeniu u lekarza wazy 10kg i 100g ,czyli spoczko,na siatcce centylowej jest to norma ,a martwilam sie ,ze za duzoz. Szczepienie zniosl dzielnie,raz tylko sie skrzywił :-)
woow, niezła waga:-) a centyl to który?
Jak są wymioty ja bym jechałą na szpitalDziewczyny co robic Lila od godziny strasznie wymiotuje i dwie wodniste kupy zrobila??:-
-(
Nie ma goraczki i nie wyglada na chora poza tym ze strasznie ja te wymioty mecza
Kasiulka a ile u was tej goraczki u nas jest 37,5 jak na razie