Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wspolczuje bardzo, mam nadzieje ze maz przyjedzie na swieta
_avena_ mam nadzieję że mężowi jakoś uda się dojechać na święta. Słyszałam o tym karambolu - masakra:-(
gratuluję!!Fajny prezent na świętaA w poniedziałek 20.12 jak tylko przyjechaliśmy do rodziców moja mama wyczuła ZĄBKA!!
Mamy dolną prawą jedyneczke![]()
gratuluję!!I zdrówka dla chłopcówKacperkowi przebiła sie lewa górna dwójeczkaa Szymkowi wylęgła się ospa wietrzna więc jest super :-( tylko patrzeć jak Kacperek też bedzie miał.
dzięki:-* Iga zdrowieje, dzisiaj z rana miała trochę katarek, wczoraj 2 luźniejsze kupy dzisiaj jedna więc jednak ten antybiotyk podrażnia żołądek, jutro już 5 dzień więc połowa za namioby bidulka szybko doszła do siebie, a nie wiecie jak Igusia? też dużo zdrówka dla niej
buuu mam nadzieję że młody wydobrzał i jednak święta będą przyjemneWpadam z doskoku, bo u nas nadal szpital- Piotrek ma jakąś jelitówkę i przelatuje przez niego górą i dołem, jest masakra, płacze przy tym, męczy się, boję się , żeby się nie odwodnił...dwie noce nie spałam, przygotowania do świąt leżą, w ogóle mi sie nie chce tych świąt, ehhhh.... :-(
że tez na święta musiało się coś przyplątać, zdrowiej FilipkuMy cierpinmy z powodu zabkowania, ida chyba 4.gorne zeby naraz. filip miewa stany podgorączkowe i ma ogromny katar. Od kilku godzin jest troche lepiej, bo do tej pory to nie mogl oddychac i wymiotował![]()

u moich rodziców było już spokojnie. Wytrzymał do końca, tak więc spać poszedł przed 22 jak nigdy, ale i tak wstał tak jak zawsze po 6 :-) Dziś idziemy na obiad do moich rodziców
mój bowiem stwierdził że jak z teściem się napije to lepiej jest mu mieć kaca w niedziele :-)