Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

a jeszcze dziś dotarło krzesełko do karmienia zaraz się biore za rozpakowywanieLencja - a nie próbowałaś czegoś wprowadzić do diety?? mi lekarka powiedziała (kiedy jeszcze myśleliśmy że młody ma skazę), że kiedy skończy pół roku będę mogła spróbować coś wprowadzić jeśli się uda to super jeśli nie to znów kilka miesięcy odczekać i znów spróbować.
Lencja - a nie próbowałaś czegoś wprowadzić do diety?? mi lekarka powiedziała (kiedy jeszcze myśleliśmy że młody ma skazę), że kiedy skończy pół roku będę mogła spróbować coś wprowadzić jeśli się uda to super jeśli nie to znów kilka miesięcy odczekać i znów spróbować.
Zdec - mój Kamil też miał okres buntu przeciw butelce, trwał jakieś 2-3 dni i przeszedł. Może niektóre dzieci tak mają
Dziewczyny macie jakieś postanowienia noworoczne??? Pochwalcie się jakie![]()
Ja zaraz wybywam na zakupy bo Jagoda pożarła cały zapas słoiczków
i teraz się za jedzenie łóżeczka wzięła)
Zobacz załącznik 312129
ja od wczoraj planowałam A6W spowrotem robić, ale mi nie wyszło więc może od dzisiaj się uda![]()
może i ja się zmobilizuje, hihi
Dzisiaj Jasiu dał nam pospac prawie do 10Zaraz jedziemy do Marino bo małż ma wolne a dzieci dostały kase pod choinkę więc coś się kupi. Małemu chce body kupic z Disney albo Cherokee a Ola sobie sama coś wybierze.
Witam sie i uciekamy zwiedzac Amsterdam z babcia no i Lila moze troche zabytkow nie na spiocha zaliczy
gosiagro witaj w klubie to co laski zaczynamy razem sie odchudzac?
][/B]
podobał się babci Amsterdam?W. już dziś troszkę lepiej, jednak umówiliśmy się, że pójdzie do lekarza.
co do Sylwestra to my na impreze do znajomych, odzice zostaną u nas z Malutką a my w tany ;-) a ze pod choinkę dostałam przepiekną sukienkę Gosi Baczyńskej w prezencie od męza to i ubranie na Sylwka mam z głowy:-)![]()

Musze się Wam pochwalić...
Nela zjadła cały słoiczek jabłuszka z marchewką
Dla mnie to ogromny krok milowy, bo wcześniej to maks 2-3 łyżeczki się udało!!!!!