reklama
Ola_fasola
Moderatorka
Witajcie!
nie będę już miała pewnie czasu zajrzeć do Was bo szykuje w domu sylwestra.
Wszystkim czerwcowym mamom, dzieciaczkom oraz Waszym rodzinom życzę Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku! I oczywiście udanej zabawy
Wszystkim czerwcowym mamom, dzieciaczkom oraz Waszym rodzinom życzę Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku! I oczywiście udanej zabawy
Lenuszka
Mamusia Gajusi
dZIĘKUJEMY i Tobie też w imieniu nieobecnych czerwcówek życzę wszystkiego co najlepszeWitajcie!
Wszystkim czerwcowym mamom, dzieciaczkom oraz Waszym rodzinom życzę Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku! I oczywiście udanej zabawy![]()
Ja już dzisiaj nie wpadnę, zaraz jedziemy do Legnicy
Życzę wam szampańskiej dziś zabawy i wszystkiego najlepszego na NOWY ROK!!! Niech spełnią się marzenia i zeby udało się dotrzymać wszystkich postanowień!
i specjalne życzenia dla Lilianki Koriandowej z okazji ukończenia 7 m-cy!!!
Sto Lat Lilciu
Życzę wam szampańskiej dziś zabawy i wszystkiego najlepszego na NOWY ROK!!! Niech spełnią się marzenia i zeby udało się dotrzymać wszystkich postanowień!
i specjalne życzenia dla Lilianki Koriandowej z okazji ukończenia 7 m-cy!!!
Sto Lat Lilciu
liliti
Fanka BB :)
Madziu owszem masz racje w pewnej kwestii, to forum publiczne i ie jest naszą własnością jednak powstała tu pewna społeczność i czujemy sie dobrze w naszym towarzystwie, Ty jak rozumiem niebardzo ale masz takie prawo. Możesz nas poczytywać ,możesz oczywiście pisać co tylko zechcesz ale jesli nieodpowiada Ci towarzystwo to jaki w tym sens??? agresja niestety budzi agresje,Twoj pierwszy post nie był wulgarny to racja ale uraził uczucia innych mama,potem było juz tylko gorzej ,nietety włożyłaś tu swoją łyżkę dziekciu i zasiałas burze...konsekwencją były niewybradne slowa i niemiła atmosfera.
proponuje zakonczyć te dyskusje w starym roku i w nowy wejść z lepszym nastawieniem......wytykanie innym ich wad czy błędów też jest nietaktowne i niewiele ma wspólnego z kulturą osobistą także dajmy temu spokój....
proponuje zakonczyć te dyskusje w starym roku i w nowy wejść z lepszym nastawieniem......wytykanie innym ich wad czy błędów też jest nietaktowne i niewiele ma wspólnego z kulturą osobistą także dajmy temu spokój....
dorotka28de
Fanka BB :)
Nie wierzę.. ;-);-);-)Ignaś się nie garnie do siadania? Ja bym głowę dała, że ona już Ci się po całym mieszkaniu rozpełzaWciąż mam przed oczyma jego, który jest mega ruchliwy i Nelcię, która z łaskawością rusza raz rączką raz nóżką.. :-)
:-):-)
Życzę Ci aby szybko się na nowo do mleczka przekonał!!!
A powiedz mi jeszcze bo czytałam coś o przeprowadzce ale nie jestem na bieżąco, zmieniliście tylko mieszkanie czy też może i miasto?![]()
Lencja- Ignaś pełza po całym mieszkaniu
Życzę wam dużo radości, szczęścia i spełnienia najskrytszych marzeń. Niech dzieciaczki nam zdrowo rosną
wpadłam tylko przywitać się:-)
wczoraj mieliśmy histerii ciąg dalszy, temperatura w pupce 38,8 po akcji czopkowej przeszło, dziś temperatury nie ma i oby tak zostało
widzę że tu cały czas akcja...i nie miła atmosfera

:-(
Milka ja nie mam kiedy kaszki podawać, brakuje czasu, od czasu do czasu dostanie około 10 lub 17
Lilianko, Zuzanko wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia 7 miesięcy
edit:
ewuś super że wychodzicie, przykre że tyle czasu musicie spędzać w szpitalu ale oby rok 2011 był dla Was pomyślniejszy
dorotka28de dopiero doczytałąm że miałaś problemy mleczkowe:-( lepiej już? jak na nowym mieszkanku?
EWA gratulujemy ząbka, a my nic nie mamy
wczoraj mieliśmy histerii ciąg dalszy, temperatura w pupce 38,8 po akcji czopkowej przeszło, dziś temperatury nie ma i oby tak zostało
widzę że tu cały czas akcja...i nie miła atmosfera

:-(Milka ja nie mam kiedy kaszki podawać, brakuje czasu, od czasu do czasu dostanie około 10 lub 17
Lilianko, Zuzanko wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia 7 miesięcy
edit:
ewuś super że wychodzicie, przykre że tyle czasu musicie spędzać w szpitalu ale oby rok 2011 był dla Was pomyślniejszy
dorotka28de dopiero doczytałąm że miałaś problemy mleczkowe:-( lepiej już? jak na nowym mieszkanku?
EWA gratulujemy ząbka, a my nic nie mamy

Ostatnia edycja:
badaicka
Paulusia i Filipek
reklama