reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Ja już dzisiaj nie wpadnę, zaraz jedziemy do Legnicy
Życzę wam szampańskiej dziś zabawy i wszystkiego najlepszego na NOWY ROK!!! Niech spełnią się marzenia i zeby udało się dotrzymać wszystkich postanowień!

i specjalne życzenia dla Lilianki Koriandowej z okazji ukończenia 7 m-cy!!!

Sto Lat Lilciu

25995913.gif

Madziu owszem masz racje w pewnej kwestii, to forum publiczne i ie jest naszą własnością jednak powstała tu pewna społeczność i czujemy sie dobrze w naszym towarzystwie, Ty jak rozumiem niebardzo ale masz takie prawo. Możesz nas poczytywać ,możesz oczywiście pisać co tylko zechcesz ale jesli nieodpowiada Ci towarzystwo to jaki w tym sens??? agresja niestety budzi agresje,Twoj pierwszy post nie był wulgarny to racja ale uraził uczucia innych mama,potem było juz tylko gorzej ,nietety włożyłaś tu swoją łyżkę dziekciu i zasiałas burze...konsekwencją były niewybradne slowa i niemiła atmosfera.
proponuje zakonczyć te dyskusje w starym roku i w nowy wejść z lepszym nastawieniem......wytykanie innym ich wad czy błędów też jest nietaktowne i niewiele ma wspólnego z kulturą osobistą także dajmy temu spokój....

Nie wierzę.. ;-);-);-)Ignaś się nie garnie do siadania? Ja bym głowę dała, że ona już Ci się po całym mieszkaniu rozpełza :tak: Wciąż mam przed oczyma jego, który jest mega ruchliwy i Nelcię, która z łaskawością rusza raz rączką raz nóżką.. :-):-D:-D:-):-)
Życzę Ci aby szybko się na nowo do mleczka przekonał!!!
A powiedz mi jeszcze bo czytałam coś o przeprowadzce ale nie jestem na bieżąco, zmieniliście tylko mieszkanie czy też może i miasto? :)

Lencja- Ignaś pełza po całym mieszkaniu :) ale sam do siadania nie bardzo tzn. w leżaczku to już mu się udaje czasami ale jak go posadzę na dywanie albo na kanapie to zaraz się przewraca :) Na ostatnim szczepieniu lekarka mi powiedziała że Ignaś szybciej będzie wstawał niż siedział - nie wiem czy to możliwe ??

Życzę wam dużo radości, szczęścia i spełnienia najskrytszych marzeń. Niech dzieciaczki nam zdrowo rosną :):):)

wpadłam tylko przywitać się:-)

wczoraj mieliśmy histerii ciąg dalszy, temperatura w pupce 38,8 po akcji czopkowej przeszło, dziś temperatury nie ma i oby tak zostało

widzę że tu cały czas akcja...i nie miła atmosfera:sorry2::eek::cool2::-(

Milka ja nie mam kiedy kaszki podawać, brakuje czasu, od czasu do czasu dostanie około 10 lub 17

Lilianko, Zuzanko wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia 7 miesięcy

edit:
ewuś super że wychodzicie, przykre że tyle czasu musicie spędzać w szpitalu ale oby rok 2011 był dla Was pomyślniejszy

dorotka28de dopiero doczytałąm że miałaś problemy mleczkowe:-( lepiej już? jak na nowym mieszkanku?

EWA
gratulujemy ząbka, a my nic nie mamy:cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry