Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Poza podium
Happy new year
M proboje polozyc mala spowrotem spac ah te dziasla
ja popijam szampana..kocham babelki ..
2011 Jupi! oby byl lepszy niz poprzedni )
Dzień dobry w tym Nowym ( mam nadzieje że lepszym dla nas wszystkich) Roku 2011:-)
wszystkiego dobrego kochane
a jaka tutaj cisza, wszystkie pewnie odsypiają, jak imprezki sie Wam udały?
my przespaliśmy, wieczorkiem wypiliśmy po lampce szampana, a później obudziliśmy się na chwilkę o północy i znow przed 1 spać;-)
Ale zleciało... teraz szybko nam zleci i maluszki beda miec już roczek...
U mnie nie bylo imprezy, kimalam sobie o i tak mi zlecialo do 24.;]
Mam nadzieje ze ten rok bedzie lepszy od poprzedniego ... :-(
hej dziewczyny aby ten nowy rok był dla nas lepszy od 2011, ale jednocześnie gorszy od 2012 :-)
U nas sylwek ok, było trochę sztywno ale kidy flaszka pękła to już ok. Kamil przespał całą noc, nawet głośne zachowanie dziadków i fajerwerki go nie obudziły, nic tylko robić imprezy w domu :-)
Nasze dzieci nie są już tego roczne :-) ale zeszłoroczne :-)
WItam w Nowym Roku!
Oby dzien minal spokojnie bez klotni i marudzenia dzieci, bo jaki nowy rok ..hehe
My przed dwunasta wzielismy mala do lozka odslonilismy okno i patrzylismy na fajerwerki, jej sie nawet podobalo w ogole nie plakala A ja dostalam do popijania szampanik Hello Kitty...grrr