dobra już jestem, odpowiednio obstawiona tzn. kawa i bułeczka, czas na lekturę:-)
najmłodsze i najstarsze śpią, córcia ogląda minimini może nikt mi nie przeszkodzi
Milka26 oj tak bardzo miło......a Olaf też pięknie się do mamusi zwracał, a jak dziś jego warga? o co poszło chłopakom czy to tylko wypadek podczas zabawy?
i mocno gratulujemy Erciowi ząbka, u nas też dziś sie pojawił
Izia_tcz przytulam mocno, a Twój małżonek coś długo w domu siedzi, jakiś zaległy urlop ma?
anecznik chyba musimy Cie jakoś specjalnie zmotywować, a to przypomniało mi że ja musze się do gina umówić bo też chyba z miesiąc to odwlekam
avena tak tak bardzo
ewuś kochana ucz się pilnie, na BB będziesz mieć jeszcze czas, my sie nigdzie nie wybieramy i poczekamy aż będziesz mieć więcej czasu, trzymamy kciuki i napisz tylko od czasu do czasu co u Was
magdziak a jak nocka Zuzi po szczepieniu?
Perfecta to poszalałaś...:-)
KasiaJ. pierwsze zrozumiałam ale drugie..... że hę???? ( powtórzę za aveną)

może jakieś zbiorowe nauki sobie urządzimy

emalia82 no co za paskuda, nie dość że budzi to jeszcze take zachowanie, ech to tylko faceci tak potrafią, kochana nie przejmuj się, przejdzie mu to i wróci i przeprosi, a póki co na poprawę humoru wybierz sie na zakupki przy okazji odwiedzenia poczty
ita85 oj zabawnie to musiało na żywo wyglądać, następnym razem nagrajcie na pamiątkę
także życzę wszystkim miłego dnia, zwłaszcza tym zapracowanym
ja dziś w planach jakieś pranie tylko ( ale to sie samo zrobi przecież) i zakupy ale to jak mój wstanie dopiero
składamy ogromne buziaki dla Polci z okazji kolejnych "urodzin" a to już pół roczku, dużo uśmiechu każdego dnia maleńka:-)