reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Tam jest pokazane że płytki układa się tak jedna za druga wiec tak dalam.Przez ponad miesiac mi co tydzień piszczal potem co kilka dni! potem 2 razy w nocy! nie wiedziałam juz o co chodzi.wszystko posprawdzałam .Wkońcu poszłam zapytac sie mojej pediary a ona skierowala na badania do szpitala(tam oczywiscie zrobili mu tylko mocz),Przyszłam do domu wkurzyłam się i dałam płytki jedna obok drugiej.Od tego czasu juz nie piszczy.Mysle że zsuwał się cały czas .Jak mi zaczelo piszczeć 2 razy w nocy to już mi nie pasowało coś .Uznałam że nie może mieć codziennie po 2 bezdechy.

Emalia gratuluje pelzania. U nas Eryk tez lapie Olafa i proboje go zjesc chichra przy tym tak ze az sie boje ze sie zapowietrzy

Alusia 11 godzin od razu w pracy wspolczuje, u mnie nie ma obrazy jak nie zadzwonie ale jednak starm sie dzwonic

Koriander jak na autostradzie?

Ita dzielny Twoj synus , a wiadomosc przygnebiajaca . U nas na osiedlu pare lat temu wpadla petarda przez okno do mieszkania tzn wybila szybe i wpadla dlatego jak jestesmy w domu to mam stracha szcegolnie jak wczesneij Olaf spal pod oknem to sprawdzalam non stop czy cos nie leci

Perfekta pamietam jak badali olafa jeszcze w szpitalu to go ciagnal lekarz za raczki do siadu a ja wtedy myslalam ze zemdleje, on trzymal glowe ale innym dzieciom latala

Ewa i Julcia juz przerabialysmy temat chodzikow , ja osobiscie nie zamierzam kupowac jest wiele zlych opini na ten temat ze koslawi stopy kregoslup, ze pozycja nienaturalna itd, ale kazda z nas musi sama okreslic czy chce i ile chce w nim dziecko trzymac. Znajomi wkladakli corke na pol dnia a ona sie odbijala od sciany do sciany a oni mieli spokoj

Anik gratuluje wstawania

Twardy moze kladz go na boczku i proboj czyms podeprzec choc nasze dzieciaki sa juz duze i podpora moze nie zadzialac. Monitor fajna rzecz ale stres pewnie i tak jest. Witamy

Adeora witamy

Moj misiek po wykluciu zeba znow przespal cala noc wczesniej budzil sie po 1 razie oko 2-3. Mykalm moze wkoncu wstawie jakies fotki

reklama
Co do spania na brzuchu to moje dziecko często tak śpi...zasypia na boku a jak się obudze w nocy to on śpi na brzuszku ale główkę zawsze ma na boczek...ja też lubie spać na brzuchu więc ma to po mnie...ja go nie przekręcam bo to nie ma sensu-musiałabym całą noc nad nim czuwać

Do góry