Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przepraszam za moj styl pisania.Zamieniam kolejnosc pisania wyrazów i dużo literówek robie.Mam świstek (zaswiadczenie )na usprawiedliwienie![]()

a dlaczego nie "twarda"np?
wogle jak to jest z wit.c u nas nie mozna kupic takiej dla dzieci-pytalam sie juz w kilku aptekach(jak zuza miala katar) powiedzieli mi ze nie ma nic dla dzieci ponizej 1roku zycia hmm..wogle nie mieli zadnej w kropelkach

-no i wcielo mi posta i pol pracy domowej, ktora jestm pewna zapialam gdzies ale korna nie moge jej znalesc-tak jakby sie rozplynela
takze dzis czeka mnie pisanie od nowa ehhhh...
wreszcie dla mi sie wyspac:-) wczoraj pierwszy raz przez caly dzien dostala mleka fallow on (3) caly czas byla na 1 (u nas aptamil 1 mozna podawac do roku) zmienilam bo mala jak zostaje z m to niebardzo mu je(nie wilczajac bananow i chrupek bo to uwielbia) i pije, a 3 jest polecana niejadkom tak przynajmniej mi lekarka wytlumaczyla..ach te moje dziecie nie rozumiem jej ze mna wypija spokojnie po 120-150mleka do tego kaszka rano100 wieczorem 150+90-100mleczka, obiadek i deserek