Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dobranoc...zmykam lulu....P. ma jutro wolne więc może znów spacerek....:-)....Idę pod prysznic, ale najpierw zajrzę do mojej królewny dać buziola...i Wam też - Buziaki.....
łohohohohoh no popatrzcie jak nasze forum jest podczytywane co my tutaj takiego piszemy???hmmm sama nie wiem Twardy jak masz zamiar kłamać to uważam abyś zmieniła wątek bądź forum bo tutaj nie ma miejsca na kłamstwa!!Tylko niepotrzebnie mieszasz!!
twardy jedna uwaga, to forum dla mam i rozmawiamy tu o dzieciach i rzeczach które ich dotyczą, darujemy sobie autoprezentacje, wystarczy kilka słów o sobie dla zapoznania więc trzymajmy się wątku......pozdrawiam
Ulkwil- już zauważyłyśmy kilka kłamstw Twardej. My wiemy o sobie prawie wszystko wiec żeby nowym zaufać , to przede wszystkim muszą byż wobec nas szczere. A ona coraz bardziej się pogrąża.
Witamy Cię i pisz częściej.
wcale sie nie pograzam bo nie mam czego;/nikt nie musi wiedziec xo studiuje i gdzie;/wole być w paru procentach animowa.Tak na nk macie ekonomie napisana