Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Przeczytałam to co napisała Koriander https://www.babyboom.pl/forum/dziec...rwiec-2010-a-31143/index4227.html#post6494308 i troszkę mnie zmroziło, a wydaje mi się z kontekstu wypowiedzi, że o słoiczkach było coś jeszcze ale nie umiem znaleźć, mnie też chyba coś umknęło...lencja o co chodzi z tymi słoiczkami? bo jakos mi umknęło prze zamieszanie;-)
Spokojnie moze to trzydniówka najważniejsze abyś dawała duzo pic!!!Dzis przezywam moj pierwszy maly koszmar a mianowicie moja mala Baska ma goraczke , prawie 38,5 oraz maly kaszelek i smarka.
Dalam jej na zbicie czopika, no ale i tak trzeba isc do lekarza jutro
Jak w nocy temperatura pojdzie w gore to pojedziemy do szpitala.
TO nasza pierwsza choroba. Jestem spanikowana, plakac mi sie chce.... czy to normalna reakcja?
Mysle tylko o tym ze te biedne dziecko nawet nie umie powiedziec co go boli itp....
Dobrej nocy.
znow zamieszanie...ojc
lena- pisze prace a wlasciwie raport na temat rozwoju dziecka w okresie ponoworodkowym (od 1-3 roku zycia)-z uwzglednieniem technik obserwacji. A wszystko po angielsku, robie kurs FETAC Advanced Cert in Childcare Supervision (Major)
i jest to czescia zadania ktore mam zrobic +musze przeprowadzic obserwacje wybranego dziecka i wypisac super dlugasny kwestionariusz...caly kurs mam nadziej skonczyc na poczatku czerwca.
edit.perfekta mialas chyba na mysli magdzius czy jak jej tam...
Dzis przezywam moj pierwszy maly koszmar a mianowicie moja mala Baska ma goraczke , prawie 38,5 oraz maly kaszelek i smarka.
Dalam jej na zbicie czopika, no ale i tak trzeba isc do lekarza jutro
Jak w nocy temperatura pojdzie w gore to pojedziemy do szpitala.
TO nasza pierwsza choroba. Jestem spanikowana, plakac mi sie chce.... czy to normalna reakcja?
Mysle tylko o tym ze te biedne dziecko nawet nie umie powiedziec co go boli itp....
Dobrej nocy.