BButterFly
mamusia smerfusia
tak tak... perfecta wszystkim proponuje ta kawę a ja jakoś też swojej nie widzę... 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale pewnie nim by do mnie dotarła i tak by była zimna, a ja tylko gorącą piję
P. twierdzi, że wrzątek, ale przesadza
;-)
Poproszę o receptę na devikap, jak w końcu się wybiorę na to ważenie- mówię o nim od początku stycznia, a się wybieram jak sójka za morze
Właśnie w internetowej DOZ zamawiałam i tam jest juvit D bez recepty, a w normalnej aptece DOZ chcieli receptęKonniczynka - można przez net zamawiać leki na receptę, ja robię zamówienia w doz i jak najbardziej jest to możliwe. Witaminkę d3 podaję w postaci kropelek devikap i buteleczka kosztuje 3 zł z groszami i jest na receptę. Z tym, że wiem, że teraz zmieniają szatę graficzną opakowania i trudno jest kupić starą wersję a nowej jeszcze nie ma w hurtowniach..
A co do recept to masz rację
Dziś spojrzałam na devikap i tam jest informacja o recepcie i nawet jakiś numer chyba trzeba było wpisać? Ale i tak jest niedostępny, a ja recepty nie mam.Szybkiego powrotu do zdrówka Polci.Kuźwa jak mnie wnerwia ta angielska służba zdrowia....Jak znów usłyszę jakieś ich mądrości(jeszcze przed zbadaniem) to chyba ich rozszarpię...Boziu dobrze że lece do tej Polski to może czegoś się dowiem...bo tu zawsze wszystko jest "FINE"...Ale o tym juz pisałam.....Kuźwa co za kraj!!!!

a połozne tak pózno jeszcze przychodzą??do mnie przychodziła 6 razy raz na tydzien.gdzieś do jego 3 miesiaccy (2 tyg spedził w szpitalu w 9 dobie)

6 razy w tygodniu przez 3 miesiące

U mnie była raz na wizycie patronażowej w 2tyg.

Kto cię tak prześladuje, już jakiś czas temu zdaje się, że pisałaś o jakichś telefonach?

Nauka rozwija i nawet jeśli z pracą jest problem po studiach, to te kilka lat nauki nie było bezowocnych. W końcu nie uczymy się (przeważnie) po to, by mieć dobrą pracę, ale dla satysfakcji i samorozwoju. Mi kolejne tytuły i kursy nie przyniosą dużej podwyżki albo nawet nie spowodują żadnej różnicy w pensji, ale nie wyobrażam sobie przestać się uczyć. Ledwie jedno kończę, a już się zastanawiam, co dalej zacząć. A im człowiek dłużej aktywny umysłowo, tym zazwyczaj później się zaczyna i łagodniej postępuje otępienie na starość