Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
co do kolendry to zgadzam sie z perfecta- albo sie ja kocha albo nienawidzi tego smaku. niestety maz nienawidzi a ja kocham no i kooooopaa ze kocham to widac, bo moj nick koriander= kolendra dla tych co nie wiedzieli
gosiagro - lyzeczka![]()

Koriander , Gosiaco do kolendry to zgadzam sie z perfecta- albo sie ja kocha albo nienawidzi tego smaku. niestety maz nienawidzi a ja kocham no i kooooopaa ze kocham to widac, bo moj nick koriander= kolendra dla tych co nie wiedzieli
gosiagro - lyzeczka![]()
[ulkwil - skąd przekonanie, że jesteś tu dziś ostatnia ?![]()

Kuźwa, moje dziecko nie śpi jeszcze...A ja padam na ryjek...a jutro rano pobudka bo mamy kilka spraw do załatwienia....Ostatnio dochodzę do wniosku że Polcia mnie nie lubi....Jak P. jest obok to ja się wogóle nie liczę...Tylko tata....ciągle też gada ta-ta-ta....ba ba ba....a mama ni w ząb....I zawsze jak cos mam w planach to Polcia mi to pokrzyżuje....Jakby celowo....No wiem, że tak nie jest....ale jakoś dziwnie się z tym czuję...Kuźwa no wyc mi sie chce...ledwo na oczy widzę ....to małe gówienko....tez oczy juz trze od godziny....ale gdzie tam...jak tylko ją odkładam do łóżeczka to odrazu na brzuszek , macha nogami, rozgląda sie i nie ma mowy by poszła spać...Juz ja chciałam na rękach uspać....ale też nie chciała....Boziu głowa mi zaraz pęknie i chyba zasnę na stojąco....A najgorsze jest to że zaraz ona zacznie mnie denerwować ...i wtedy się na pewno poryczę....bo będę sie na siebie wściekać że wkurzam sie na dZiecko....W zasadzie już mi sie chce płakać....Boziu czemu dziś.... :-(