Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
hi hi moze przeżywa ciąże razem z TobąZa mną chodzi zupa pomidorowaale dziś niestety wątróbka, bo mój mąż miał taką zachciankę :-) normalnie on ma częściej zachcianki niż ja
![]()

Za mną chodzi zupa pomidorowaale dziś niestety wątróbka, bo mój mąż miał taką zachciankę :-) normalnie on ma częściej zachcianki niż ja
![]()
Kama83 bardzo wspolczuje :-(
A moze sprobujesz sprawdzonych domowych sposobow na kaszel i goraczke?
Syrop z cebuli (pokroic kilka cebul, wlozyc do sloika i dodac 2-3 lyzki miodu lub cukru, po 2 godzinach masz syropek)
Sok z malin lub herbara z lipy dzialaja napotnie i pomagaja zwalczyc wirusy.
Trzymajcie sie cieplutko!
.Nadal ma goraczke ale w porownianiu do wczorajszego dnia to jest mala bo 37,8
Ogolnie wyglada juz lepiej tylko nadal meczy go ten kaszel:-(Jeszcze kolezanka mnie wkorzyla bo zamiast mnie pocieszyc to mi kazania robi ze to moja wina
Jak to ona mi powiedziala ze powinnam juz dawno co tydzien jezdzic nad morze zeby Dominik nawdychal sie jodu i powinnam go zachartowac oraz wiele innych dobrych rad.Jakbym nie wiedziala jak wlasne dziecko wychowywac
.Normalnie cisnienie mi podniosla
Mnie takze polozna powiedziala ze nie mozna watrobki jest.Dodatkowo czego nie pamietalam nie mozna takze pasztetu w zadnej postaci jesc (a jak uwielbiam pasztetyZa mną chodzi zupa pomidorowaale dziś niestety wątróbka, bo mój mąż miał taką zachciankę :-) normalnie on ma częściej zachcianki niż ja
![]()
)

Anecznik ale watrobki w ciazy nie powinno sie jesc
ma za duzo wit A
no ale chyba jak zjesz troche i nie za czesto to Ci nic nie bedzie
Mnie takze polozna powiedziala ze nie mozna watrobki jest.Dodatkowo czego nie pamietalam nie mozna takze pasztetu w zadnej postaci jest (a jak uwielbiam pasztety)