reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Chyba się zgodzę z dziewczynami. Wydaje mi się ,że przykro by było Gniesi i Kajkapol ,że pomijamy Stasia i Pawełka i wszystkim innym mamusiom aniołków. Myśle o Jagódce, zapalam jej świtełko, ale nie możemy jednego Aniołka wyróżniać. To trochę nie fair. Takie jest moje zdanie.

reklama
Dziewczyn tak myślę...zbliża się rok od śmierci Jagódki i Stasia...Może byśmy zrobiły jakąś skromna składkę na delikatną wiązankę i znicz?niestety chyba znany tylko miejsce pochówku Jagódki,KRAKOWIANKI (a mianowicie to cobra chyba tylko wie gdzie...)I TU PYTANIE DO COBRY CZY DAŁA BY RADĘ W ODPOWIEDNIM CZASIE ODWIEDZIĆ GRÓB JAGÓDKI I ZAJĄĆ SIĘ PRZELEWAMI,JAK KIEDYŚ?? I DO WAS,CZY WOGÓLE CHCECIE?
...ciekawe jak teraz wyglądała by Jagódka i Stas...aż łza mi się kręci...KRAKOWIANKO JEŚLI NAS CZASAMI CZYTASZ TO NAPISZ JAK TOCZY SIĘ TWOJE ŻYCIE.BRAKUJE TU TWOJEJ MĄDROŚCI,CIEPŁA I DOBROCI JAKĄ BYŁO CZUĆ OD CIEBIE...

moge wszystko :)

Jestem z Poznania

ja mieszkam na grunwaldzie,a ty?

reklama
U nas dzisiaj dzień marudy - w nocy 1,5 godzinna przerwa w spaniu (4-5.30), potem o 7.30 koniec spania i marudkowanie...
Do tego mam wyrzuty sumienia, ze nie zauwazylam, ze juz pazurki urosły i Agatek w nocy podrapała sobie nosek do krwi :(Ona ma tak ostre krawedzie paznokci....musze je bardzo mocno obcinać, aż nie raz się boję, że za mocno i że będą ją paluszki bolały...

ewus - gest szczery i prosto z serca!!! Jestem pewna, że krakowianka byłaby mocno wzruszona. Jednak tak jak pisze Lena, poza Jagódką był jeszcze z nami Staś, Pawełek, ale także kilkoro, jak nie kilkanaścioro Aniołków, które odeszły bardzo wcześnie i nie doczekały się imienia. 15 października każdego roku jest Dzień Dziecka Utraconego - zawsze w ten dzień modlę się za mojego Aniołka i inne Aniołki, które odeszły zbyt wcześnie

Do góry