Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
MAGDZIA-dołączam do klubu spragnionych wiosnya dużo je innych rzeczy oprócz mleka? bo u nas mleka zero, tylko z dodatkiem kaszki lub kleiku, ciągnięte z butli, max 150ml zje ale przeważnie tylko 120... nie wiem skąd on tyle waży jak tak mało je
![]()
AGAST jestem w szoku co ta Twoja pannica wyrabia, niesamowita :-)
rano w okolicach 7-8 jak sie obudzi mleko ale tu roznie dzis tylko 60, od kilku dni nie wiecej niz 100ml, ok 10 kaszka 120-150, 12 obiadek prawie caly sloik ten wiekszy ok 2.30-3 deserek potem o 5- ile wypije to mleko nie wiecej niz 120 no a pozniej to ok 19.30 150 kaszki i lyk mleka, w miedzy czasie chrupki i biszkopty, wody czy sokow tez malo pija max 50-60ml... a jeszcze tydzien temu w dzien potrafila wypic mi butle o 2 i o 5 za kazdym razem po 150... moze sie opila poprostu..sama nie wiem zobaczymy co z tego wyjdzie...
lena- a dala jakies lekarstwo chociaz? 150 masakra
nic małęj nie jest...no to też stawiam że 3-dniówka kOCHANA OBY SIĘ tWOJE SŁOWA SPRAWDZIŁY ALE JESTEM ZAŁAMANA BO TERAZ NIC NIE ZJADŁA NA WIECZÓR A JUŻ ZASYPIA;(Dam głowe ze we wtorek Gaja bedzie w kropki) Najważniejsze ze to nic poważngo!
Moja to dopiero wcina ze szok! Codzienny zestaw to 190g owoce+zboza lub owoce +jogurt, 190-260g zupy, 130g owocow, a do tego jeszcze ze 2 razy po 100-150ml mleka)