P
paula24211
Gość
:-Zdrówka życzę. Trzymaj się ciepło![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
:-Zdrówka życzę. Trzymaj się ciepło![]()
:--
-( juz myslalam ze bedzie z gorki bo taki fajny okres ciazy sie zaczyna a tu jakies chorobsko przypałetało:-(
musimy dac dla dzidziusiów wszystko;-)No taki mamy kiepski czas teraz -my przyszłe mamy- bo te grypy...:-(Ale damy radę:-)
Jejku dziewczyny uważajcie na siebie i nie lekceważcie żadnych objawów choroby, ja dziś w radiu jak jechałam w samochodzie to słyszałam o 23-latce, która urodziła dziecko a teraz leży pod respiratorem z objawami grypy AH1N1, dziecko jest zdrowe a Ona walczy o życie:-(

bo przerażaja mnie takie wiadomości...

Jejku dziewczyny uważajcie na siebie i nie lekceważcie żadnych objawów choroby, ja dziś w radiu jak jechałam w samochodzie to słyszałam o 23-latce, która urodziła dziecko a teraz leży pod respiratorem z objawami grypy AH1N1, dziecko jest zdrowe a Ona walczy o życie:-(
Straszne to jest. Najgorsze jest to że teraz jest taki okres, że pogoda zdradliwa, i pełno wirusów dookoła... Więc dziewczyny uważamy na siebie.