reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Lenka, dobrze, że to nie zapalenie. Zdrówka dla Gai...tak mi się wydawało że to normalna wydzielina bo ta moja to ewidentnie ropa i w dodatku miała ropy zapach.

Lila wlasnie zasnela...........od rana po raz pierwszy. nic mi sie nie udalo zrobic, na spacerze 2 godz przelatalam a ona nic, teraz w koncu padla i pewnie tylko jak zwykle na 25min :szok::-( Modle sie zeby to tylko jednorazowy wybryk bo ja podobno przestalam sypiac w dzien przed ukonczeniem roku :no:

Lena u nas tez woskowina "sie wylewa" i z uszami wszystko ok, jak po kapieli osuszam pieluszka to zawsze rozek jest zolty. Zobaczysz antybiotyk zadziala i bedzie dobrze, powinien juz powoli dzialac!

gosiagro hihi ale fajna Majusia smieszka, az nie mozna sie nie smiac!! tez musze udokumentowac nasza rechotke :tak:

ita witaj :-) Z kolega coraz lepiej, chociaz nadal nie rusza nogami. ale ciety jezyk mu wrocil wiec widze postepy :-) dziekuje za pamiec!

Klementinka kurcze szkoda ze nie jest idealnie, bo wszystko brzmialo super z ta praca! a siksa sie czepiala czy chodzi o to ze mlodsza, ale wyzej/.?:-p

perfecta jak to Jas goraczkuje, co jest?? Zdrowka kochani! aaa i gratuluje kosikosi musialo pieknie wygladac!

eagle gratuluje nocki oby tak dalej...i zazdroszcze bardzo :confused2:

ewelinka hehe ale macie przyzwoitke luka co wy robicie w lozku sie usmialam :tak: nasza niestety tez zaczela sie podciagac, wiec lozko musi isc w weekened na najnizszy poziom..

dziumdzia u nas tez nie mierza (widze ze ty w uk), ale ja palecem wyczuwam ze jest duze, ok 2,5x2cm (na oko)

Ewus odezwij sie jak korki i przygotowania i jak chlopaki lobuziaki szaleja?? Czy sa zdrowi??

Ostatnia edycja:
Klementinka kurcze szkoda ze nie jest idealnie, bo wszystko brzmialo super z ta praca! a siksa sie czepiala czy chodzi o to ze mlodsza, ale wyzej/.?:-p
wyzej to moze i byla, tak o pol glowy bo wysoka, a tamto wyzej odnosilo sie do poczatku pewnego powiedzenia;)

Lena dobrze ze to nie uszy bo slyszalam ze lubia nawracac
po antybiotyku bedzie juz dobrze

reklama
cześć Mamuski
ja dzis miałam masakryczny dzien a miało bys tak fajnie;-)
zaczeło sie rano, pakowałam Małą do babci,wchodze do pokoju a ta przewieszona przez barierki w łóżku i patrzy co na dole:szok: ja w szoku przecież dziecko samo nie wstaje jeszcze......ufff, wsadziłam ją do wóżka (gondoli) i przypiełam szelkami a sama dalej pakowałam Małą, słysze jak spiewa w salonie, wchodze a wózek przewalony,oparty rączka o kanape a dzieciak wisi na szelkach jak spadochroniarz z głową w dół 10 cm od ziemi :szok::szok::szok: znów matka w szoku a Mała szczesliwa MISSION IMPOSSIBLE :szok::angry:
zawiozłam ją do Babci,w sekundzie zasneła w foteliku, ja na zakupy.
zaparkowałam pod Lidlem, 5 min robiłam zakupy ,wracam i....nie mam kluczyków do auta:szok::szok::szok:wysypałam wszystko z torby, NIET :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:poprosiłam goscia zeby mi popilnował kosza z akupami i wróciłam do sklepu poszukac i zgłosiłam ochronie.......wróciłam do auta bo jak mi ukradli to jeszcze odjadą i dupa z odszkodowania bo kluczyków drugich nie ma ......znalazł jakis facet ale po 20 min:eek::eek::eek:myslałam ze oszaleje.......ale wiecie co najlepsze, gosc zostawił mój koszi polaz ł sobie a z kosza mi połowe zakupów rozkradli:szok:............nawet kurczaki hehe

nic nie mam do dodania

Do góry