Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
weszlam na chwile myslalam ze raz dwa przeczytam co napisalyscie a tu znowu tyle do czytania narazie nie nadrobie zostawiam sobie na pozniej ja dzis znowuzalatana ale wkoncu mam moje 4kolka i bede miec troche wiecej czasu zeby posiedziec przy kompie mam nadzieje ze u was wszystko w porzadku dzisiejsze wizyty ok poczytam pozniej jak wroce do domu pa narka pozdarwiam
To mój facet się wystraszy jak wróci do domu. Najlepiej wykręcę korki i zapalę świeczkę :-)
staram się myśleć pozytywnie...już nawet pozwalam sobie na małe marzenia
Ponieważ także poprzestawiały mi się godziy snu przez to leżenie to nie mogę zasnać do 2 w nocy więc mam sporo czasu na myślenie...i marzę czasem jak to będzie...ale tak nieśmiało na razie marzę bo straaasznie boję się tego genetycznego usg
(
(
Wróciłam i jestem najszczęśliwszą mamą pod słońcem:-):-) Dzidziuś rośnie jak na drożdzach, duży CRL 6,17 cm i baaaardzo ruchliwy:-) na początku nie udało go się wogóle zmierzyć bo stał/a na głowie i nie miała mu/jej zmierzyć przezierności, ale wzięliśmy się na sposób:-) i wszystko wyszło w porządku:-)
Gosiagro trzymam kciuki -mysl pozytywnie !!!!!!!
kurcze od czego to zalezy ze niektore musza tak strasznie sie zamartwiac,inne pija pala i nie dbaja o siebie i donosza kazda ciaze a my walczymy o kazda sekunde i jeszcze tyle stresu..:--
-(

napewno bedzie wszystko dobrze myśl pozytywnie musi sie udaćDziewczyny obudzilam się rano i wraz z moczem porannym poleciala mi krew:--
-( drugi raz tego nie przezyje
nie moge sie dodzwonić do lekarza!!! Jade zaraz do szpitala. Boże zeby wszystko było dobrze!!!

Dziewczyny obudzilam się rano i wraz z moczem porannym poleciala mi krew:--
nie moge sie dodzwonić do lekarza!!! Jade zaraz do szpitala. Boże zeby wszystko było dobrze!!!

Dziewczyny obudzilam się rano i wraz z moczem porannym poleciala mi krew:--