Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tez dolacze dzis do grona zalamanych, przed chwila mierzylam temperature i bylo 40,2 :-no: Lila nie zjadla dzis NIC poza cyckaniem pustego praktycznie cyca, na ktorym mi sie juz rany robia i jak mysle ze znowu cala noc tak przelezy przyssana to az sie zwijam z bolu, a do tego nie wiem jak jej pomoc, czopki zbijaja temperature na max 1,5h :-( Krostek nie ma, jak jutro nie bedzie to pojdziey po antybiotyk bo ta temperatura mala wykonczy..
Dzień dobry,
zyrraffko - śniłaś mi się, że rozpoczęłaś jakieś ćwiczenia z trenerem i chwaliłaś się na innym wątku pokazując filmik i miałam ci na czerwcówkach pogratulować
![]()

już nie pamiętam kiedy tak długo spał

Pani doktor zbadała mnie i stwierdziła ,że mam silne napięcie mięśniowe na tle nerwowym. Dostałam kartę zabiegową, leki na rozluźnienie i przed chwilą dzwoniłam już do znajomego z ośrodka zdrowia i od poniedziałku zaczynam zabiegi!!!!!!! Mam nadzieję ,że będzie ok, bo od tego napięcia mam zwężone naczynia krwionośne i stąd te zawroty głowy.