reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2010

U nas piknie............Pola padła po kościele....i śpiocha teraz...W kościele dziś sie rozśpiewała i wytańcowała, że hohohohohoh.....Wtórowała jej koleżanka starsza od Polci o 4 miesiące.....A my szybki obiadek dla nas i Polci i jak tylko córa wstanie i zjemy wymykamy na spacerek i basen....
ewelinka - dopiero znalazłam Twoją fotę i twój nowy Image.....BOSKO!!!!!!!!!!Bardzo fajny ten kolor, strasznie mi się podoba....
lenka, emalia - bawcie sie dobrze...zjedźcie extra porcję za mnie.....W zeszłym roku maiłam kategoryczny zakaz zjedzenia czgokolwiek z grilla a wtym roku nie robiliśmy jeszcze wiec rozumecie....na same słowo grill ślina po pachiii..................

reklama
Iza gratuluje kroczkow

Kasiek u nas szczelina miedzy zebami ze hoho

Koriander jaka farba wybrana?

Agast u nas cos posrodku troche padalo troche swiecilo temp ok 15 st za to jutro mamy w planach 12

lena Em,alia jak gril?

Kasia dalas rade z komunia ?

Agi jak basen ?

Eagle u nas z zebem podobnie ale nasz przebity

Czesc ale sie dzis wyspalam :)) napierw spanie do 9 potem jakos przed 10 padlam na kolejne 20 min i o 15 godzin ka z Erciem :) Olaf dzis spi u babci tak spobie zazyczyl , myslal ze bedzie sam ale jak sie jego mala kuzynka dowiedziala ze on spi to i ona tez, taki wniosek ze spania u babci ze jutro spie do 10 !!!! normalnie to mi Olaf budzi Eryka i koniec spania. Wogole to zauwazylam ze eryk bez Olafa zyc nie moze jak wracamy do domu to juz przez drzwi slysze jak czlapie po panelach i oczywiscie najpierw do Olafa!!! Dzis nawet Olaf zapytal Eryka czy idziesie z nim bawic a jak uslyszal ze eryk to owszem idzie ale spac to byl baaaaaaardzo rozczarowany po obiedzie biegali za soba na czworakach po calym mieszkaniu i chichrali az milo. dziewczyny naprawde polecam jedynakom rodzenstwo az milo patrzec na taka milosc. Z nowosci dzis odkrylam 5 zebola mielismy poltora miesiaca przerwy miedzy zebami :)

U nas po basenie booooooooooosko....Polcia mega zachwycona....Wdała się w tatusia....Ja byłam przerażona....Panicznie boję się wody ale cóz dla dzidzi wszystko.....
milka - gratuluję zębolka...brawo!!!!Zgadzam się co do rodzeństwa...Nie wyobrażam sobie Polci jedynaczki...ale czy się uda urodzić rugie ...zobaczymy...Wierzę że tak.....
lenka, emalia - jak grill???? NAjedzone, zadowolone????
kasiuj - i jak po komuni...rower się spodobał....i jak się czuje Fifi????

A tu my na basenie.....Polcia z mega morsem u boku.....(nie mam na myśli tatusia)

Załączniki

• b.jpg
    b.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 63
  • c.jpg
    c.jpg
    39,4 KB · Wyświetleń: 67
  • DSCF7579.jpg
    DSCF7579.jpg
    38,3 KB · Wyświetleń: 62
  • cc.jpg
    cc.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 62
Ostatnia edycja:
dziękuje dziewczyny, dałam rade, ale nie powiem, żebym sie dobrze bawiłą bo fifi zwiedzał mieszkanie...katar ma taki gęsty i mu w nosie furczy, a ja ogólnie schizuje przed środą

rower się spodobał, tylko ja byłam nieobecna myślami bo cały czas o tej bydzi myślę i sie boję jak jasna cholera...............dziś mi każdy mówił, że po nim nie widać poważnej choroby jaką jest granulocytopenia, ale ja mam z minuty na minute coraz większą schizę, b nie ma nie mam się do kogo przytulić i wyżalić, bo mama to nie ot samo..........nawet sobie zrobiłam postanowienie, że nie jem nic słodkiego, żeby tylko fifi był zdrowy........a ja kocham słodkie, ale bardziej kocham mojego filipa i jak będzie trzeba to do końca życia nie rusze słodkiego

Kasiu na pewno będzie dobrze...W środę z wszystkich sił będziemy za Was trzymać kciuki...na pewno pomogą ...ZObaczysz będzie dobrze.....Jesteś cudowną mamą....bardzo dzielną.....baaaardzo.....Myśl pozytywnie!!!!!

reklama
Agi- zdjęcia rewelacyjne, i w ogóle dobrze Was widzieć!!!
Milka- uśmiechałam się do siebie czytając Twój post- jakbym czytała o moich dzieciach!!!:-DCzasem tak patrzę na nich i łezka mi poleci ze szczęścia jak patrzę na ich szczęście i radość bycia razem!
KasiaJ- czekam na konkrety jak już będziecie jechać do Bydgoszczy. I nie zamartwiaj się- będzie dobrze- pewien "świeżo" Błogosławiony bardzo kocha dzieci i na pewno wstawi się za Filipkiem tam gdzie trzeba :-)
Kasiek- u nas też szparka baaardzo szeroka
Pchły na noc, karaluchy pod poduchy

Ostatnia edycja:
Do góry