reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Najserdeczniejsze życzenia dla dzisiejszych solenizantów! 11- miesięcznego Kubusia i rocznej Martynki!!!! Rośnijcie zdrowo i z uśmiechem na buziakach!!!!

Wszystkim tu obecnym Mamusiom składam najserdeczniejsze życzenia z okazji dnia Matki!!! Jesteście najwspanialszymi Mamami na Świecie !!!!!!! To dla mnie zaszczyt należeć do tak zacnego grona!:)
MAMA
Słowo znane i kochane,
przez przypadki odmieniane:
Mama, Mamy, Mamę, Mama,
no i jeszcze Mamie, Mamo
kto sie co dzień z losem zmaga?
czyja rada nam pomaga?
komu można troski zwierzyć?
kogo swoja miłością zmierzyć?
z kim najchętniej pogadamy
i bezpiecznie czas spędzamy?
o kim dziś mówimy szczerze?
w pracy, w domu, na spacerze,
rano, w nocy, po południu,
w maju, w sierpniu, oraz w grudniu
bądź przy dziecku, Matuleńko,
blisko, bliżej, bliziuteńko-
z Twą miłością łatwiej żyć
i człowiekiem dobrym być.

reklama
witam sie i ja,

na wstępnie najserdeczniejsze życzenia dla naszych dzisiejszych solenizantów!!!
Dla wszystkich mamuś buziaki!!!!!!!!
A dla Agi najlepsze życzenia urodzinowe! Sto lat, sto lat!
Zobacz załącznik 357521

zdec- właśnie to późniejsze zasypianie dziś nie zdało egzaminu:confused:, wczoraj miała późnym popołudniem drzemkę, której zazwyczaj nie ma i zasnęła po kąpieli zamiast o 19:30 jak zwykle to dopiero o 21 a dziś wstała o 5:30:no::no::no: :szok::szok:

konniczynka - to pochwal się filmikiem:-)

Asnecja - no właśnie nic:-D:-D to była normalna pora jej spania, a wcześniej bawiła się jak zwykle, nie wiem co ją tak wymęczyło:-D:-D ale miałam ubaw po pachy:cool2::cool2: powodzenia na glukozie, bleeeee;-);-)

eagle - jak oko???

Ostatnia edycja:
Najserdeczniejsze życzenia dla naszej Kochanej Agi!!!!!!!
To jest bukiecik dla Ciebie malutki,
aby odpędził smutki,
żeby Ci kwitł i w zimie i w lecie
nawet wówczas gdy śnieżne zamiecie. Jeden kwiatek to uśmiech,
drugi to miłe słowo,
trzeci to szczęście dla Ciebie
i jeszcze listki
to moje serdeczne uściski.

Dla solenizantów TYCH MAŁYCH i DUŻYCH sto lat:)

Dla Martynki i Kubusia Całuski od Gai:)

!!!!!!!!!!!!AGI!!!!!!!!!!
Z okazji urodzin życzę Tobie samych tylko szczęśliwych dni w życiu! Niech łzy smutku nigdy nie spływają po Twoich policzkach, a radość niech przepełnia całe Twe serce! Życzę Tobie dużo zdrowia, radości, uśmiechu, pogody ducha, miłości najbliższych, wspaniałych przyjaciół, spełnienia najskrytszych marzeń... Lenka z Gajką;)

A dla WSZYSTKICH MAM:

Mamo, mamo, dobra wróżko
coś powiemy ci na uszko:
Wróżysz nam dobre dni,
umiesz w śmiech zamienić łzy,
Ciepłe sny niesiesz nam
do poduszki,
w oczach masz słońca blask
i od burz chronisz
nas.
Nawet w bajkach nikt
nie znajdzie lepszej wróżki!

Dzień doberek:D

Wszyscy dzisiaj jesteśmy solenizantami, więc mamuśki wszystkiego najlepszego:)))))
Dla dzisiejszych miesięczniaków i roczniaków również najpiękniejsze życzenia:)
Agi sto lat sto lat!:)

kasiaj - dziękuję. Może spróbuję tego bebiko, chociaż cały czas mam nadzieję że uda nam się za kilka tygodni przejść po prostu na zwykłe mleko:)))
asnecja - planujemy na wrzesień, zastanawiamy się nad Turcją lub Bułgarią, bo najbliżej, mam nadzieję że coś z tego wyjdzie:)

DZIEWCZYNY Z WROCŁAWIA:

Czy nie ma któraś z was ochoty na sobotę w ZOO??:) Chcemy się wybrać, a wiadomo w "kupie" raźniej:)

Dzień doberek:D

Wszyscy dzisiaj jesteśmy solenizantami, więc mamuśki wszystkiego najlepszego:)))))
Dla dzisiejszych miesięczniaków i roczniaków również najpiękniejsze życzenia:)
Agi sto lat sto lat!:)

kasiaj - dziękuję. Może spróbuję tego bebiko, chociaż cały czas mam nadzieję że uda nam się za kilka tygodni przejść po prostu na zwykłe mleko:)))
asnecja - planujemy na wrzesień, zastanawiamy się nad Turcją lub Bułgarią, bo najbliżej, mam nadzieję że coś z tego wyjdzie:)

DZIEWCZYNY Z WROCŁAWIA:

Czy nie ma któraś z was ochoty na sobotę w ZOO??:) Chcemy się wybrać, a wiadomo w "kupie" raźniej:)
Zdec a kto idzie z Toba oprocz Natalki???i na która??

Idzie mój Krystek:)
Gosiu też tak myślałam że najlepiej koło 12, akurat tak ok 11 wyjedziemy to mała będzie spała całą drogę;)

reklama
kochane moje ja również w tym szczególnym dniu przyłącze się do życzeń dla Was wszystkich, bo jesteście najcudowniejszymi, najwspanialszymi, najdzielniejszymi Mamai na całym świecie

Pozrywam kwiaty ze wszystkich łąk
ułożę z nich wielkie serce,
pobudzę je do życia,
niech ciągle bije dla Ciebie Mamo
w podzięce.

Do góry