Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
perfecta- jak twoje handlowanie na allegro? masz coś fajnego dla chłopców?
lena dlaczego płaczesz????????????????
Kasia - niestety odechciało mi się i to na długi czas... Pisałam kiedys na zamkniętym że nasza poczta "pogubiła" przesyłki PRAWIE WSZYSTKIE!!!! Efekt jest taki że dostałam nie dawno pismo od "Centrali Poczty Polskiej" - po bagatela prawie 2 miesiącach! że rzeczywiście przesyłki wysłane - niedostarczone i że niedługo odzyskam pieniądze z reklamacji które złożyłam! Że bardzo przepraszają i że zostaną wyciągnięte konsekwencje. Ja pooddawałam pieniążki ludziom a z poczty ani rzeczy ani pieniędzy nie widziałam... MA-sa - Kra. Czekam aż oddadzą. Mam nadzieję że zrobia w końcu porządek bo tym razem przegieli. Mieliśmy mnóstwo incydentów z naszymi przesyłkami. Jak dostaję paczki od hippa , bobovity itp to zawsze przychodzą pootwierane , Do męża mojego co miesiąc przychodzi przesyłka z Wytwórni papierów Wartościowych i dziwnym trafem też jest zawsze albo przedarta i sklejona albo otwarta...
Na razie odpuściłam rzeczy sobie leżą i czekają aż mi przejdzie... Troszke sprzedaję na gumtree bo jest łatwiejsza możliwośc dostarczeniaJednak w lipcu zaczynam kurs i z tym wiąże swoja przysżłość
Izia- REWELACJA!!!! Kochana ja już Ci mówiłam masz talenta KOBITO!
Eagle- Gratulacje dla Tomusia - A to wy sobie ręce odpoczniecie jak on tak Was pięknie karmi!Jas nie jest jeszcze zazdrosny ale pewnie zaraz będzie
Gdzieś czytałam że to mija tak jak lęk separacyjny
Poprostu taki okres
Nadika- gratulacje dla śpiocha i Mamy że się w końcu wyspała!
Myśmy wróciliśmy ze spacerku Polatał Jas po podwórku Dziwna ta pogoda raz gorąc a za chwilę porywy wiatru takie że łatwo o zawianie. Uciekliśmy po 2 h
Potem jeszcze raz sobie brykniemy![]()
takKochana ale wysyłąłas priorytetem??Polecona/??
A jaki kurs zaczynasz
Oj cos ostatnio bardzo tajemnicza jestes hehe![]()
Ja moge Ci za darmo kurs na pazury udzielic bo mam ich kilkatakWszystkie były priorytetowe w zasadzie na szczęście! Bo ten świstek jest podstawą do reklamacji
Ja? tajemnicza?heheh pisałam kiedyś tutaj na głównym że zaczynam spełniać swoje marzenia
Idę na początek na kurs fryzjerski , pózniej mam zamiar wizaż zrobić a jak starczy czasu to pazurki
![]()

Hejka !ale wkurzona dziś jestem tyle czasu mocz małej łapie i poprostu przez to chyba w jakąś depresje popadne że nie umiem dziecku moczu pobrać dziś się udało i zadowolona poleciałam do laboratorium a babka mówi za mało musi być 20ml no tyle to ja chyba nigdy nie nałapie w szpitalu miałam 1\4 tego i zrobili a tu niestety trudno od poniedziałku znowu łapie ale chyba musze opieke dla dzieci załatwić a ja będe łapac bo inaczej to nie da rady

torcik mojej roboty śmietanowo truskawkowy