reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witam.
Troszke mniej mnie teraz bedzie, ale postaram sie co jakis czas zaglądac!
Lena dobrze ze z mala lepiej... :*

Pogoda jest okropna, juz mam dosc jesieni w to lato :no:

Cześć dziewczyny

Wczoraj i mi się przydarzył problem z pelcami. Podniosłam malego i tak mnie zabolało ze musiałam natychmiast się połozyć. A jak sie połozyłam to juz nie mogłam wstac więc zadzowniłam po męża żeby przyjechał i tak czekałam na niego 20 min. Dobrze że ignas w tym czasie siedział przy mnie i niec nie chciał. Byłam u lekarza- mam krzywy kręgosłup i to sa nawdyręzone jakies tam kręgi i jak juz raz mi sie tak zdarzyło to będzie się powtarzać. Dostałam jakies prochy i trochę mi lepiej ale i tak bardzo boli. Nie było mojej lekarki a ta u której byla powiedziała mi że skoro maly chodzi to po co ja go noszę ???? Co za wariatka, przecież czasami trezba podnieść dziecko. A na pytanie czy może jakies rehabilitacje odpowiedziała mi że jestem za młoda!!! Szkoda słów na takich lekarzy!!!

ita- fajnie że sie odezwałaś. Jak się czujesz??? Co u Tymonka??? Pracujesz czy jestes na zwolnieniu??? My za 2 tygodnie mamy 2 wesela w piątek i sobote :)

Cześć dziewczyny

Wczoraj i mi się przydarzył problem z pelcami. Podniosłam malego i tak mnie zabolało ze musiałam natychmiast się połozyć. A jak sie połozyłam to juz nie mogłam wstac więc zadzowniłam po męża żeby przyjechał i tak czekałam na niego 20 min. Dobrze że ignas w tym czasie siedział przy mnie i niec nie chciał. Byłam u lekarza- mam krzywy kręgosłup i to sa nawdyręzone jakies tam kręgi i jak juz raz mi sie tak zdarzyło to będzie się powtarzać. Dostałam jakies prochy i trochę mi lepiej ale i tak bardzo boli. Nie było mojej lekarki a ta u której byla powiedziała mi że skoro maly chodzi to po co ja go noszę ???? Co za wariatka, przecież czasami trezba podnieść dziecko. A na pytanie czy może jakies rehabilitacje odpowiedziała mi że jestem za młoda!!! Szkoda słów na takich lekarzy!!!

ita- fajnie że sie odezwałaś. Jak się czujesz??? Co u Tymonka??? Pracujesz czy jestes na zwolnieniu??? My za 2 tygodnie mamy 2 wesela w piątek i sobote :)

Kochana ja mam to samo;(
20 jae na rezonans zobaczymy co pokaze;(
A rehalibilitacje mam od 1 i mi nic nie mówiła ze jestem za młoda;)

Kochana ja mam to samo;(
20 jae na rezonans zobaczymy co pokaze;(
A rehalibilitacje mam od 1 i mi nic nie mówiła ze jestem za młoda;)

Teraz moja lekarka jest na urlopie ale jak wrocic to sie do niej przejdę po jakies skierowanie do neurologa albo ortopedy, napewno tak tego nie zostawię. Jak się w wieku 30 lat nie weznę za siebie to przy 50 nic juz ze mnie nie będzie :( a ty leczysz się u ortopedy czy neurologa???

hej,

Lena, dorotka wspólczuje Wam tych problemów z kręgosłupem.

cisza na forum jak nie wiem. Coraz mniej się dziewczyny udzielają. Perfecta taka cicha się zrobiła, juz zawsze od samego rana była, zyraffka ucichła, emali też nie ma i jeszcze kilka innych dziewczyn, rozumiem gdyby było lato w pełni to cały czas na dworze mogły by siedzieć a tu jesień za oknem a dziewczyn nie ma.

Nie przejmuj się....ludzie sa jak taborety:)

Taaaaa..... ;-)

Obiad juz naszykowałam i gites:)
Miki spi od 10:40:)
Kurcze mowie Wam ale ja sie rozpiescilam tym ze cale nocki są przesypiane w calosci:-D teraz jakby mi bylo wstawac ( a czasem cos Daniel zajęczy) to nie chce mi sie wogole wstac! :-D wyrodna matka ze mnie;P

Witajcie to i ja się przypomnę:)
pogoda do bani, zimno i pochmurno - dobrze że mało wiele z praniem się wyrobiłam i juz mam koniec. 20 worków 120 l to nie mały wyczyn dla mojej pralki:) no a dla mnie niezła sztuka rozwieszania tego:) no i wkońcu przyjechały wczoraj wieczorem meble do kuchni!!! tak się cieszę!dzisiaj mąż z tatą będą montować, mogłam wziąść z montażem ale chcieli 500zł wiec mój mąż stwierdził że da rade:) a że umie i lubi takie zabawyto mi to na rękę. Wczoraj mieliśmy 9 rocznice ślubu - i oczywiście mój mąż zapomniał...ach szkoda gadać. Mi sie kończy jutro urlop i szczerze to nie chce mi się wracać do pracy...tak mi dobrze z dziećmi w domu...
No to tyle o sobie, uciekam wynosić rzeczy z kuchni by mogli o 14 zacząć dzialac:)
miłego dnia!

reklama
Do góry