reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Witam się po raz drugi;-)
Dzisiaj miałam gości a teraz to padnięta jestem a czeka mnie jeszcze kąpanie ehhhhh

Życzę Wam miłego wieczorku i słodkich snów:*

reklama
Witajcie, my nadal u rodziców. Wracamy we wtorek i we wtorek też wraca tatuś:) i ma środę wolną juuuuuupi:)
Klarka już wykąpana, babcia właśnie ją usypia z łapką na muchy bo mama przed chwilką zabijała komary i córcia też musi:)
Mama mnie ciągle straszy że Klara ma krzywe nogi i ciągle o tym myślę:/ że może coś zrobiłam nie tak...nie trzymałam Devikapu w lodówce a ponoć trzeba....może za wcześnie skończyłam jej podawać wit d?? czy wasze dzieci mają krzywe nożki w kolankach?

ola nie stresuj się ja też nie trzymałam nigdy w lodówce do 25 st.nie trzeba a co do nóżek do 2-go roku życia dziecko ma prawo mieć krzywe nóżki dopiero po tym czasie należy zacząć się martwić więc masz jeszcze czas

no hej:-)
asnecja GRATULEJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:

ale miałam wekeend!!!w sobotę byłam na dyskotece i tak sie wybawilam ze aż 3pary butów poszły w ruch:-D gardło zdarte a brzucho bolace od smiechu:-D było suuuuuuuuuuuuupppppppppppeeeeeeeerrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!:-) :-)

do tego dzis brat zabrał chlopców wiec miałam okazję pograc sobie w moja ukochana siatkowkę:-) rece mam aż sine, a kolana poobdzierane jak mała dziewczynka ale czego się nie robi dla pilki:-D

jak fajnie tak choc raz na jakis czas wyjsc do ludzi....

przepraszam ale nie poodpisuje bo juz nie mam sily, muszę odespac wcześniejsza noc bo spalam 4h z pobutkami maluszków;-)
do tego mój net to tragedia!!

czesc Laski, ale dzisiaj byl fajny dzionek super pogoda, byli u nas znajomi, wlasnie dopijam Karmi malinowe i lece ogladac "czas honoru"

mimi klementinka jak sie miewacie???????

ale ten czas zapierdziela, moje dziecie skonczyło dzis 15 miesiecy!!!!czasem ciezko mi w to uwierzyc, ze dopiero siedzial w brzuszku, a teraz juz taki kawał chłopa ;)

Dzięki;-)
Normalnie nie wierzę że Cię tak olał :-D Masz bardzo miłego męża;-) Przynajmniej takie miałam wrażenie po 5 minutach rozmowy z nim;-)

I co ja 2 dzisiaj jestem???? Ale niestety nie z dobrym nastrojem:-(

heheh a bo to miły człowiek, tylko ma fioła na punkcie sportu,

a jak wrocił od Ciebie to powiedzial, ze masz bardzo fajne dzieci i ze on tez chce juz drugie heheeh wiec wizyta u Was byla dla niego inspiracja do takich przemyslen ;))))) fajnie.........

Ostatnia edycja:
A ja już w domku po pracy:)Gaja yła z tatusiem u znjaomych na wsi:)Gaja szalała na kucu a tatuś na mechanicznym koniu:)
Jutro znowu rehabilitacja.....a tak mi się nie chce;(Niech juz sie konczy!!!

Witajcie!!!

Ja dopiero wróciłam z wesela!!!!!!!!!!!!!!!!!! :szok:

hehehehe... tzn. wróciliśmy o 5 rano, parę godzin snu i na poprawiny!!! Tak się wybawiłam, chyba za wszystkie czasy!!! Dużo tańca, jedzenia i picia!!! Było zajebiście!!! nawet o fotkach nie pamiętałam żeby zrobić... :( ale mam nagranie z poprawin jak mały tańcował to jak znajdę chwilkę to wrzucę na zamknięty!!! :)

Buziaczki... idę się wykąpać i spaaaaaaaćććććććććććććććććććććććććć... ;)

reklama
Kobietki ja nadal w dwupaku ! dziękuje ze zainteresowanie :-) zaraz idę na usg wiec zobaczymy co dalej, ale na razie jej sie nie śpieszyy

Do góry