reklama
Ola_fasola
Moderatorka
Witajcie, my nadal u rodziców. Wracamy we wtorek i we wtorek też wraca tatuś
i ma środę wolną juuuuuupi
Klarka już wykąpana, babcia właśnie ją usypia z łapką na muchy bo mama przed chwilką zabijała komary i córcia też musi
Mama mnie ciągle straszy że Klara ma krzywe nogi i ciągle o tym myślę:/ że może coś zrobiłam nie tak...nie trzymałam Devikapu w lodówce a ponoć trzeba....może za wcześnie skończyłam jej podawać wit d?? czy wasze dzieci mają krzywe nożki w kolankach?
Klarka już wykąpana, babcia właśnie ją usypia z łapką na muchy bo mama przed chwilką zabijała komary i córcia też musi
Mama mnie ciągle straszy że Klara ma krzywe nogi i ciągle o tym myślę:/ że może coś zrobiłam nie tak...nie trzymałam Devikapu w lodówce a ponoć trzeba....może za wcześnie skończyłam jej podawać wit d?? czy wasze dzieci mają krzywe nożki w kolankach?
milusia21
Fanka BB :)
no hej:-)
asnecja GRATULEJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale miałam wekeend!!!w sobotę byłam na dyskotece i tak sie wybawilam ze aż 3pary butów poszły w ruch
gardło zdarte a brzucho bolace od smiechu
było suuuuuuuuuuuuupppppppppppeeeeeeeerrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!:-) :-)
do tego dzis brat zabrał chlopców wiec miałam okazję pograc sobie w moja ukochana siatkowkę:-) rece mam aż sine, a kolana poobdzierane jak mała dziewczynka ale czego się nie robi dla pilki
jak fajnie tak choc raz na jakis czas wyjsc do ludzi....
przepraszam ale nie poodpisuje bo juz nie mam sily, muszę odespac wcześniejsza noc bo spalam 4h z pobutkami maluszków;-)
do tego mój net to tragedia!!
asnecja GRATULEJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ale miałam wekeend!!!w sobotę byłam na dyskotece i tak sie wybawilam ze aż 3pary butów poszły w ruch

do tego dzis brat zabrał chlopców wiec miałam okazję pograc sobie w moja ukochana siatkowkę:-) rece mam aż sine, a kolana poobdzierane jak mała dziewczynka ale czego się nie robi dla pilki

jak fajnie tak choc raz na jakis czas wyjsc do ludzi....
przepraszam ale nie poodpisuje bo juz nie mam sily, muszę odespac wcześniejsza noc bo spalam 4h z pobutkami maluszków;-)
do tego mój net to tragedia!!
mama kubulki
czesc Laski, ale dzisiaj byl fajny dzionek super pogoda, byli u nas znajomi, wlasnie dopijam Karmi malinowe i lece ogladac "czas honoru"
mimi klementinka jak sie miewacie???????
ale ten czas zapierdziela, moje dziecie skonczyło dzis 15 miesiecy!!!!czasem ciezko mi w to uwierzyc, ze dopiero siedzial w brzuszku, a teraz juz taki kawał chłopa
heheh a bo to miły człowiek, tylko ma fioła na punkcie sportu,
a jak wrocił od Ciebie to powiedzial, ze masz bardzo fajne dzieci i ze on tez chce juz drugie heheeh wiec wizyta u Was byla dla niego inspiracja do takich przemyslen
)))) fajnie.........
mimi klementinka jak sie miewacie???????
ale ten czas zapierdziela, moje dziecie skonczyło dzis 15 miesiecy!!!!czasem ciezko mi w to uwierzyc, ze dopiero siedzial w brzuszku, a teraz juz taki kawał chłopa
Dzięki;-)
Normalnie nie wierzę że Cię tak olałMasz bardzo miłego męża;-) Przynajmniej takie miałam wrażenie po 5 minutach rozmowy z nim;-)
I co ja 2 dzisiaj jestem???? Ale niestety nie z dobrym nastrojem:-(
heheh a bo to miły człowiek, tylko ma fioła na punkcie sportu,
a jak wrocił od Ciebie to powiedzial, ze masz bardzo fajne dzieci i ze on tez chce juz drugie heheeh wiec wizyta u Was byla dla niego inspiracja do takich przemyslen
Ostatnia edycja:
Kasiek1983
Witajcie!!!
Ja dopiero wróciłam z wesela!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hehehehe... tzn. wróciliśmy o 5 rano, parę godzin snu i na poprawiny!!! Tak się wybawiłam, chyba za wszystkie czasy!!! Dużo tańca, jedzenia i picia!!! Było zajebiście!!! nawet o fotkach nie pamiętałam żeby zrobić...
ale mam nagranie z poprawin jak mały tańcował to jak znajdę chwilkę to wrzucę na zamknięty!!! 
Buziaczki... idę się wykąpać i spaaaaaaaćććććććććććććććććććććććććć...
Ja dopiero wróciłam z wesela!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hehehehe... tzn. wróciliśmy o 5 rano, parę godzin snu i na poprawiny!!! Tak się wybawiłam, chyba za wszystkie czasy!!! Dużo tańca, jedzenia i picia!!! Było zajebiście!!! nawet o fotkach nie pamiętałam żeby zrobić...
Buziaczki... idę się wykąpać i spaaaaaaaćććććććććććććććććććććććććć...
reklama