dobry wieczór ....
Przywołana , melduję się że żyję....

.....
U nas ok....a w zasadzie po staremu....Nie widujemy sie z P. prawie w ogóle....:-).....ale juz jakoś do tego przywykliśmy i juz mniej narzekamy....Cieszymy się każdą razem spędzona niedzielą......
Polcia - złota dziewucha....Czasem sobie myślę że to nagroda za to, że ciąża nie należała do najłatwiejszych....i dlatego mam tak cudowne dziecko....Jest kochana, grzeczna, zrobił się z niej mały łakomczuszek...choć i pazurki potrafi pokazać....zwłaszcza gdy mamusia zabiera długopisik którym Polcia chciała pisać po ścianie....wtedy krzyku co nie miara !!!! Ale ogólnie narzekać nie mogę....Przesypia całe nocki i tatuś musi ja budzić codziennie po 8.00....W dzień też śpi ok 3 godziny....Dziś była u mnie w pracy....Każdemu przesyłała całusy, tańczyła...Mielismy z niej ubaw.....I tylko zmęczenie i nawał pracy burzy cały ten świat.....staram się was czytać po pracy ale na odpisywanie po prostu brak sił....albo mam masę innych rzeczy a to pranie a to sprzątanie....i tak ciągle....Żałuję że nie mam tu mamy....Jak cudowne to czasy były jak przyjechała do nas.....Ach.....No nic w grudniu ja lecę do Polski na 3 tygodnie więc wtedy podładuję akumulatorki!!!!!
kasiek - fajnie że sie wybawiłaś na tym weselichu....Nam się szykuje dopiero w czerwcu.....i to nasze

....więc sobie z P. poszalejmy....a co tam!!!!!!!
korainder, kasiek, gosiagro - dziękuję za pamięć o mnie!!!! (chyba nikogo nie ominęłam)
agusia -
gratuluję syneczka!!! Niech się zdrowo chowa, da wiele radości !!!! Buziaki
zyrraffko - my zastanawiamy sie czy nie dać Poli w przyszłym roku już do przedszkola.....Narazie na 2,5 godziny bo tyle jest za darmo ale też obawiam się czy mi serce nie peknie.....chociaz jak patrze na nia jak chodzimy na play farm to to moje dziecię wogóle nie zwraca na mnie uwagi....jak zobaczy dzieci to mama przestaje sie liczyć....Współczuje tego co przezywasz. mogę się tylko domyślać co czujesz i żal mi mojego zięcia ale wierzę że po prostu potrzebuje troszkę czasu i niedługo w pełni się zaaklimatyzuje....Buziaki dla niego od Poluśki!!!!
Asnecja - od niedawna jesteś podwójna mama wiec potrzebujesz troszkę czasu aby wszystko sobie poukładać...ale napewno dasz radę...Zobaczysz jak świetnie zorganizowaną mama będziesz.....A swoja drogą powinnas zobaczyć jak ja się czasem z Pocią do miasta wybieram....Maskra!!!!! Piegam jak oparzona, wracam po 3 razy do domu a potem i tak sie okazuje że czegoś nie wzięłam.....
kajdusia - a Ty gdzie jutro tańcujesz!!!!!
perfecta - ależ już Jasiek urósł....Wspaniały chłopak!!!!
|Ciekawe jak lot
zdec?????? Ach jak ja zazdroszczę , słońce, plaże, piekna pogoda.....
No i nie pamiętam co komu....Co się dzieje z moja pamięcią......
Acha
mimi - kochana, no nie trzymaj nas w takim napięciu.....Czekamy na kolejne maleństwo z niecierpliwością.....Bierz przykład z koleżanek

....Trzymam kciukasy!