reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Mi też sie marzy ekspresik z młynkiem ale z tego co patrzyłam to właśnie koło 2000 kosztuje jakbym za 1000 znalazła to jeszcze może bym sie pokusiła:baffled:
Dziewczyny co porabiacie na sylwestra kurcze my jakoś niemamy co robić chyba w domu spędzimy w tamtym roku jak mała była malutka y nie było jej gdzie zostawić to pełno propozycji a w tym roku cisza:no:

dawaj do nas;)

reklama
hejka..ja zdenerwowana,bo Jagoda mi się krztusiła:no: już kazałam wzywać pogotowie ale jeszcze raz porządnie ją walnęłam między łopatki i wyleciał ten cholerny cukierek wrrrrr a tyle razy powtarzałam,że jak jej już muszą twardego dać to chociaż na pół go przepołowić wrrrrrrrr. ALe się zdenerwowałam,masakra:no:

Agi - Pola przeurocza, a Ty Kochana bossska, pokazuj te swoje piękne nogi ile się da!
Lena, Agast - oj zazdroszczę kawek pysznych!!
Ewelinka - my w domu, przy Piccollo.... najbliższe wyjście na Sylwestra za ok 5-10lat:baffled:

hejka..ja zdenerwowana,bo Jagoda mi się krztusiła:no: już kazałam wzywać pogotowie ale jeszcze raz porządnie ją walnęłam między łopatki i wyleciał ten cholerny cukierek wrrrrr a tyle razy powtarzałam,że jak jej już muszą twardego dać to chociaż na pół go przepołowić wrrrrrrrr. ALe się zdenerwowałam,masakra:no:

Agi - Pola przeurocza, a Ty Kochana bossska, pokazuj te swoje piękne nogi ile się da!
Ewelinka - my w domu, przy Piccollo.... najbliższe wyjście na Sylwestra za ok 5-10lat:baffled:

t chyba strachu sie najedliście;)

Dziewczyny co porabiacie na sylwestra kurcze my jakoś niemamy co robić chyba w domu spędzimy w tamtym roku jak mała była malutka y nie było jej gdzie zostawić to pełno propozycji a w tym roku cisza:no:
my też w domku przy piccollo:-D raz ze jakoś propozycji brakło, dwa że młody na antybiotyku wiec go nigdzie nie weźmiemy, trzy hmmm ja hipopotam to już nie na imprezy

o matko dobrze że na strachu sie skończyło, kurcze tak niewiele potrzeba

Nic mi nie mówcie... strach jak nie wiem co... wrrr nikomu nie życzę i nie chcę powtórki..........:no:

Jagoda dostała mikser i blender taki do kaktajli i miksuje raz w tym raz w tym TikTaki:-p

Ola- kurka wodna, wspólczuje. Tez to przerabiałam kiedyś. Hanka wzięła taką szklaną kulkę z wazonu i się nią zakrztusiła. Normalnie fioletowa się zrobiła :no: a miałą juz ze 3 lata wtedy. To było straszne!!!! Od tej pory NIGDY nie je zadnych cukierków twardych! Zadnych!! Jagoda tez jeszcze w zyciu cukierka typu landrynek w buzi nie miała.

Ewelinka- w Euro rtv agd jest promocja na te ekspresy do soboty:))

helllllooooo!!!
Myslałam że jak będę w PL to będę miała wiecej czasu na czytanie Was a tu doooopa.....Dzis też zabiegany dzień.....Mam juz wybrane zaproszenia ślubne, dzis przyszły próbki....i teraz juz tylko muszę zamówić odpowiednią ilość znaszymi danymi.....
No i mam już suknię slubną....Wrzucam wam linka...Tylko moja suknia będzie miała ciemno bordową tą szarfę i ramiączka nie będą obadać ale będą szły prosto....No i w związku z bordową wstęgą wymysliłyśmy z moja siostra że kupie bordowe butki...zakryte palce odkrye piety bo w takich mi najwygodniej....i kwiat w kolorze sukni we włosach bo welonu raczej nie chcę....
Sorki że tylko o mnie ale padam po całym dniu biegania...jak odpoczne to potem zajrzę na dłużej....
I odrazu proszę o trzymanie kciuków jutro....o 15.15 mamy zabieg...Boje się jak diabli....pewnie bedę wyła jak bóbr....ale wiem ze jak bedę miała Wasze wsparcie i kciukasy będzie dobrze.....
a to moja kieca....
SusanLabo - 3611 Sincerity

P.s. Ola - współczuję przezyc...Ja bym pewnie zeszła na zawał...zresztą byłam tegojuz bliska kiedy Luśka kilka miesięcy temu połknięła metalową gwiazdkę...Życie stanęło mi przed oczyma....

Ostatnia edycja:
hejo
Dziekuje Kochane za miłe słowa:-)
Czuje się jak w bajce i wiem ze to ten właściwy, i nie istotne jest dla mnoe jak dlugo się znamy9ja czuje sie jak bym znała go od lat....)
Jestem przedstawiana jako jego przyszła żona:-D poznałam juz jego rodziców-on moich też i naprawde jest fajnie:-D
Po jutrze Sylwester........he he he to dopiero bedzie imprezka, czerwona sukienka juz w gotowości:-D jak nie zapomne to strzelę fotke i w new roku wstawie:-D
Dodam pikanteri i powiem że ojciec moich chłopców juz wie ze spotykam się z kimś i że to cos naprawdę poważnego..
.<jego mina bezcenna>:-D

Dzieciaki zdrowe, bardzo dobrze reaguja na M(mojego obecnego-bo tez m:-D) i sa teraz zupełnie inne, chyba czuja w końcu ojcowską milosć...........

Hello

Agi kciuki zacisniete jutro!! A suknia BOSKA!!! Bedziesz wygladala jak krolewna!! Pieknie z tymi bordowymi akcentami, juz sie nie moge doczekac zdjec ;-):-D

olu straszna przygoda :no:, dobrze ze to wykrztusila ale co za stres :dry: ja tez nie daje Lili nic twardego zadnych cukierkow lizakow, jak juz dostanie kawalek czekoladki to bardzo maly

milusia :-D:-D:-)

eagle, ewelinka my sie dolaczymy w Sylwka z winkiem :-) Wieczorem mamy kolacje ze znajomymi ale ci jada pozniej na impreze a my sobie zaszalejemy w domu

A mnie jakis dziwny humor ogranal jk zwykle pod koniec roku...:baffled::sorry2:

reklama
hej,
Agi sukienka bardzo ładna, napewno będziesz bosko wygladać!!
olavip jejku ale przeżycie, wspólczuje i dobrze że tak się skończyło
eagle, ewelinka,koriander to ja do Was dołącze w Sylwka!! tez żadnych planów, tzn plany sa takie by siedzieć samemu w domu i pewnie nawet do 12-ej nie doczekam tylko pójdę spać
milusia cieszę się Twoim szczęściem!!:))
perfecta wspólczuje nocki.. ja z niejadkiem walczę od samego początku i zawsze biegam za nim z jedzeniem ;/

Do góry