reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

czesc dziewczyny;)

lencja rety biedna jestes, nawet w niedziele do pracy ;( ja zawsze na weekend czekam jak na zbawienie, bo mam wolne, ale kiedys tez pracowałam..., trzymam kciuki, zeby szybko i przyjemnie minał Ci czas w pracy!
zyrafka super fotki! ale Ty jestes pomysłowa! fajna zabawa z farbkami........
klementinka na niejadka działa tylko dobre bajerowanie! opowiadanie o szukaniu kurczaczka w jajku, robienie roznych kształtów kanapek, nasz Kuba raczej ma apetyt,ale czasem też mu sie zdarza nie chciec,za to widuje u znajomych mega niejadka i to jest katarstrofa, jak ja mu daje to zawsze zje, ale musze sie przy tym tyyyyle nagadać,

bylismy dzis w kinie na filmie "róża" i jestem taka przygnebiona, jeden z tych filmów o którym sie jeszcze długo myśli po wyjsciu z kina, Kubuś dzisiaj pojechał na noc do dziadków ;)

reklama
dzień dobry!

wstaliśmy dzisiaj chwilkę po 6 :-( najgorsze ze o 3 była pobudka, bo Łuki się przesikał.

zdec- to są farby do malowania palcami, kupilam jakieś niedrogie, sa rzadkie trochę jak kisiel :) z rączek pięknie się zmywają. Wczoraj pierwszy raz nimi malowaliśmy więc nie wiem jak się spierają ale wydaje mi się, ze jak z rączek pięknie zeszły to na ubrankach nie powinno być śladu. Zresztą ja po domku ubieram Łukaszka w takie ciuszki, których mi nie szkoda jeśli jakieś plamy się nie spiorą. Można malować na stoliku, wtedy nie powinno być plam na rajstopkach.

lencja- mój Łuki nie bierze farb do buzi na szczęście. Gdzieś znalazłam fajny pomysł dla dzieci lubiących próbowanie wszystkiego, łącznie z farbami- ugotowac budyń, rozłożyc do kilku miseczek i dodac różne barwniki spożywcze, można tym malowac i konsumować jednocześnie :)

mamakubulki- o której to się pisze:-).

poszłąbym na spacer ale jeszcze za zimno, poczekam chyba do 10

Cześć dziewczyny!Michał wstał 0 6 i dokazuje tatuś oczywiście jeszcze śpi bo jakże by inaczej !:wściekła/y:
Wczoraj po raz pierwszy było mi wstyd za moja dziecko przyszli znajomi a Michał po 5 minutach jak zaczął komcert to wył i marudził z 2 godz bez powodu a raczej z powodu braku zainteresowania tylko i wyłącznie jego osobą nie pomagało nawet dawanie mu wszystkiego czego na co dzień nie wolno więc nie dość że wieczór do d... to jeszcze głupio mi przed znajomymi :zawstydzona/y:stwierdziłam że to chyba dlatego że to ja jestem z nim na okrągło i jak się nim nie zajmuję to jest złość
zyrafka fajna zabawa z tymi farbami sama miałabym ochotę z małym posiedzieć i pomalować ale u niego kończy się przelewaniem i mieszaniem wszystkiego co się da i w co się da
kasiek zdrówka dla mamy
lena o co kaman?dobrze zrozumiałyśmy?
lencja owszem rzadko ostatnio piszę ale mam wrażenie że moje posty są niewidzialne więc po co

iza- to współczuję, mój Łuki też wymaga 190% uwagi ale raczej jak jesteśmy sami w domu, jak przychodzą znajomi to się popisuje i zajmuje sobą. Mój mąż by sobie nie pospał, bo ja zaraz robię śniadanie i go wołam i nie ma wyjścia musi wstawać. Dzisiaj niestety w pracy od rana :-(
Farby możesz nałożyć troszkę z każdego koloru na talerzyk plastikowy żeby nie wybabrał wszystkich ze sobą w minutę.

izia no to ja miałam takie same przeboje z Natanemjak byli u mnie znajomi,których pierwszy raz widział, byli z 4 letnią córką a Natan przez 2 godz jak byli ryczał, marudził ze nawet nie mogłam z nimi porozmawiać. Natan zawsze jest ostrozny jak kogoś nie zna,cały czas tylko "mama i mama" ale wtedy to przeszedł sam siebie. W tym dniu bylismy u lekarza bo miałzapalenie gardła i tłumaczyłam sobie że już był rozdrażniony wizytą w przychodni i chorobą

dziewczyny nie wiecie co sie dzieje z Bebiko 3??? zjeździliśmy cały Kalisz i nigdzie nie ma 3 i z 4 też problem :( jest tylko 3R i bananowe a zwykłego nie ma. 1 i 2 wszędzie mozna dostać a 3 i 4 nie ma :(((((

reklama
nadika- własnie u mnie też nie ma bebiko 3, nawet w najdroższym sklepie. Teraz kupuję nestle junior. Szkoda bo w rossmanie zawsze bebiko było najtańsze

nie spacerowaliśmy długo, bo strasznie zimno:-(

Do góry