reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

Witajcie ;)

Ja zaraz za odśnieżanie się biorę ...
Muszę energię rozładować bo z moim J. się jakoś ostatnio często nie dogadujemy ...ehhhhh... tylko dzidzi szkoda bo się pewnie też denerwuje ...

A później jedziemy odwiedzić kumplę która synka na początku listopada urodziła ;)

paula24211 - tak dostałam, dziś przeczytałam ... odpowiedź w drodze ...

Agi78 - ja też tak mam jak się obudzę, że bardzo ssie i nie mogę o niczym innym myśleć ....

badicka - my właśnie jesteśmy podróżnicy i dlatego planujemy zakup dwóch ... na szczęście nie trzeba kupować od razu ...

co do rogala to mój ma zdejmowany pokrowiec, więc z praniem nie będzie kłopotu
Kojec Motherhood - poduszka dla kobiet w ciąży | Motherhood.pl

miłego dnia!

reklama
Część dziewczyny :happy2: ale mnie wczoraj jak czytałam dzidziuś kopnął, aż sie zdziwiłam, pierwszy raz poczułam go tak wyraźnie :-D:-D:-D:-D
Zdecydowanie pierwszym o czym myślę rano jest jedzenie :-) a na dodatek jest to ostatnia rzecz o jakiej myślę wieczorem:-D

Witajcie, widze ze forum ruszylo pelna para po swietach ;-)

Witam
Ja też tylko na chwilkę...Przywitać się chciałam i zmykam na śniadanko, bo jestem niesamowicie głodna...Tez tak macie...za każdem razem jak się obudzicie pierwsze o czym myśleć to to żeby coś zjeść....????
Agi ja od jakiegos czasu poza pobudka na siusiu mam pobudke na kanapke ok 4-5 rano, ale za to potem przesypiam do 9 :-)

:-) ja 8kg do przodu :-)
Ja tyje ok 1 kg na miesiac ale przez swieta troche sie to zachwialo :-) Mam teraz 4,5kg na plusie, ale jakos mi to nie przeszkadza :sorry2:

A to mój synuś Kubuś:-D
Sliczny Kubus i fajne imie :tak: I witam nowa kolezanke:-)

Kpi co cie maz tam meczy, strzel go pozadna sniezka w ucho :-D
Kajdusia jak zdrowko wasze??

Co do rogali do karmienia/spania to zwracajcie uwage na dwie wazne rzeczy: czy mozna zdejmowac poszewke do prania (dziecko sie ulewa, w nocy moze wyciekac pokarm) i na rodzaj wypelnienia: powinny to byc drobne kuleczki bo wtedy cala poduszka swietnie sie dopasowuje swoim ksztaltem do ciala. Rady od doswiadczonych mam :tak:

Witajcie w ten piękne snieżno - słoneczne niedzielne południe:-)
Własnie wróciliśmy z rodzinką z kościoła i o ile do tej pory nie wszyscy znajomi wiedzieli że spodziewamy się drugiego maluszka, to po dzisiejszej mszy już wiedza wszyscy:-) moja Wiktoria jak ksiądz pytał za co sie modlimy zgłosiła się i powiedziała na cały kościół: modlimy się za to by nasz dzidziuś urodził się zdrowy:-) mi się tak miło zrobiło na serduszku, kochana ta moja córeńka:-)

co do palenia, to mój mąż też rzuca palenie:-) całkiem nieźle mu to idzie. Pomaga sobie tabletkami TABEX okazuje się że naprawdę zdają egzamin, no i jestem z niego dumna.

Zyczę miłej niedzieli my zaraz po obiadku idziemy ze znajomymi na sanki:tak:

moja Wiktoria jak ksiądz pytał za co sie modlimy zgłosiła się i powiedziała na cały kościół: modlimy się za to by nasz dzidziuś urodził się zdrowy:-) mi się tak miło zrobiło na serduszku, kochana ta moja córeńka:-)

Dzieci są bezbłędne :-D

A ja właśnie powiesiłam pranie, przesadziłam kwiatka bo dopiero zauważyłam że ma za małą już doniczkę i poodkurzałam bo moja psina oczywiście nie mogła się powstrzymać żeby nie pokruszyć przysmaku na dywanie :cool2:. Chwilę odsapnę, zjem coś i muszę się w końcu za tą pracę zabrać bo wieczór mnie zastanie.

reklama
Do góry