reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

Dziewczynki wróciłam!
i wiecie co najprawdopodobniej to DZIEWCZYNKA!!!!:-):-D
tak na 100% będę wiedziała w niedzielę bo idę na USG do szpitala, tam jest super sprzęt i lekarz wtedy potwierdzi na pewno. dziś tylko stwierdził,że między nogami nadal nic nie "dynda" i jemu to wygląda na dziewczynkę. stwierdził,że organy męskie były by już wykształcone i widoczne a damskie widać dopiero po 17 tygodniu.
zresztą nie ważne co będzie ważne,że dzidzia jest dość duża jak na ten tydzień ciąży bo ma 13,5 centymetra i wszystko jest w porządku :-):-):-):-):-):-)
niestety nie mam zdjęcia bo z tego wszystkiego zapomniałam poprosić, ale w niedziele jak pójdę to już na pewno nie zapomnę:-):-)

teraz czekam na resztę wiadomości z wizyt i oczywiście WITAM nowe Czerwcóweczki!!!!

Dziewczyny WRÓCIŁAM!!!
z maluszkiem wszystko ok jest strasznie duża nózki ma 2 tyg starsze od reszty he he dzisiaj ujawniła sie i to bedzie DZIEWCZYNKA!!!!!! hura TAK SIE CIESZE mąż troszke sie zmartwil widzialam to jak lekarz powiedzial ze nic nie dynda i pokazał slicznie widoczne narzady żeńskie pył pewny ze to bedzie chłopak ale juz sie tez cieszy wazne ze zdrowe
ale fajnie tak wiedziec co sie nosi pod serduszkiem:tak::tak::tak::tak: dodam ze nasza księzniczka ma prawie 14 cm i waży juz 270 gram

Hej Kobitki:)Ja juz dotarłam po wizycie do domu:)wszystko OK ciąża prawidłowo się rozwija nie ma zagrożenia, choć lekarz widzi, że jestem przemęczona 2 tyg zwolnienia aby odpocząć:)więc co ja teraz będę robiła bez pracy, ogólnie powiedzial, że bardzo duża ciąża:)Być może bliźniaki:)śmiałam się, ale lekarz który prowadzi powiedział, że to ciąża pojedyńcza hehe jedna fasolka :)A ten drugi zaprzecza:) Tylko martwiły mnie wczorajsze i dzisiejsze bóle brzucha:)Ale on twierdzi, że nie ma powodów do zmartwień:)

Kochane, gratuluję pomyślnych wizyt i super wiadomości ... ;)
Trzymajcie się i rośnijcie dalej zdrowo!!!

reklama
paula i paulka gratuluję dziewczynek!!:-) O ile dobrze pamiętam to obie chciałyście córeczki;-) Więc super się złożyło:-)

Ja będę u mojej ginki dokładnie w 17 tygodniu i 6 dniu (można więc uznać ze w 18 tygodniu)...ma dobry sprzęt więc jak myślicie Kochane da się zobaczyć co moja dzidzia ma między nózkami...zależy mi na tym bo po powrocie z Polski ok 10 lutego będe miała USG tu w Anglii i jeśli wszystko będzie ok...będzie to moje ostatnie USG w tym "cudownym" kraju...Szansą będzie jeszcze nasz przyjazd do Polski pod koniec marca ale stoi on pod dużym znakiem zapytania...Wszystko zależy od tego jak będę się czuła

Ostatnia edycja:
dziewczyny gratuluje wspaniałych wiadomości:-)

paula24211 długie nogi jak na dziewczynę przystało:tak:
mysle ze to napewno po męzu bo on wysoki jest hi hi napewno nie po mnie:no::no::-D:-D:-D

paulka i lena ciesze sie ze u was tez ok po wizytach

paulka wyglada na to ze obydwie bedziemy miałay dziewczynki super

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry