Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witajcie moje myszkiJa właśnie wróciłam z pracy od 5 rano
Uffff
Widzę, że temat jedzenia sie pojawił ja właśnie robię sałateczkę z gyrosem, serniczek na zimno i zupka krupnik
![]()

Bo mój małż to sernikowy łasuchwidze ze srniczki czesto u Ciebie goszcza![]()
Witam wszystkie czerwcowe MAMY.
Dzisiaj byłam na USG, a jestem w 19 tyg.ciąży i jestem podłamana.Okazało się, że będziemy mieli drugiego Synka...tak bardzo chciałam mieć córeczkę...smutno mi. Wiem, że najważniejsze żeby było zdrowe.
Nie mam komu się wyżalić:-( więc zaczęłam szukać czegoś na pocieszenie w internecie i trafiłam na tę świetna stronkę. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do Waszego sympatycznego grona, szczęśliwych Mam.

Ja też jechałam autemJasne,ze przyjmiemy i to z otwartymi ramionami, zawsze w kupie raźniej:-)
Witaj wśród Nas.
A co do płci dziecka, nie załamuj się i nie smuć, ja tez marzę o córeczce, ale coraz częściej myślę,że to chłopak a jednego synka już mam, a w tej niewiedzy muszę żyć jeszcze przez miesiąc.
A ja właśnie wróciłam z synkiem z przedszkola, miałam wybór albo pojechać samochodem albo autobusem, oczywiście wybrałam wygodny samochód i zostałam ukarana, bo jak zaparkowałam pod przedszkolem to wjechać wjechałam, ale z wyjazdem już było gorzej, ale sposób troszkę w przód troszkę w tył odniósł skutek i ku uciesze mojego synka jakoś wyjechaliśmy:-):-)
najgorsze było to,że specjalnie pojechałam wcześniej,żeby ominąć korki i tłok na ulicach i przez to pod przedszkolem nie było nikogo,żeby mi pomóc :--D
A ja musialam wyjechać
Rano nie mogłam wyjechać spod przedszkola
więc mnie przeraziła perspektywa dalszej trasy
ale na szczęście zadzwonił mąż że już z pracy wraca i pojedziemy razem
:-) No więc przeszłam wszystkie banki w celu poznania ofert kredytowych i głowe mam kwadratową

a ja to chyba pojde zrobic pizze