• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

Melduje się po pierwszych urodzinkach synka:-) było bardzo fajnie, a moja Majusia była duszą towarzystwa:-D:-D:-D :-Dwłasnego dziecka nie poznaje:szok::-D:-D:-D

emalia - ogromne gratulacje!!! Super!!!

koriander - to już tuż tuż :*

eagle - moja Majusia ciągle o jakimś Antosiu gada:eek::happy::happy::happy:

Kasiek - no piekniejszego imienia to już nie mogłaś wybrać:-):-):-) a Michałek zawsze może stać się Michalinką:-p:-D:-D

Perfecta - widzialam Zoskę na FB, ale zdolniacha:tak::tak:

yoshe - super, że już w domu

reklama
Anecznik no my tez robimy na swieta jako forma prezentu wiesc o dzidziusiu jesli wszystko bedzie w porzadku!
No wczoraj mielsimy gosci, wiec co chwila byla proba namawiania mnie na alko...;p ale jakos sie udalo wymigac:)

No ja narazie czuje sie ok:) piersi tylko obolale nic poza tym , no moze czasami poczuje ze mnie mdli ale szybko mija...dzis wychodzi ze to 5 tydzien:)

My już w domu nie wytrzymałam do rana i zrobiłam test druga krecha blada tak jak była (a może to taki urok testu). Jutro idę do gina który prowadził moją pierwszą ciążę. Trzymajcie kciuki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry