• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

emalia wielkie gratulacje!!! wiem ze sie staraliscie, super ze sie udalo. trzymam kciuki za spokojna ciaze

Lenka ja tez jestem rozbita, najgorzej w lozku wieczorami jak mysli klebia sie w glowie, nie moge spokojnie spac caly tydzien

dziewczyny pieczecie chlebki i buleczki? poprosze przepisy
ja tez pieke od roku chlebki na zakwasie, czasami bagietki na weekendowe sniadanko

reklama
a chlebki pieczesz biale czy razowe? dasz jakiegos linka z przepisem na buleczki?
szukam tez dobrego przepisu na rogaliki sniadaniowe, takie z makiem mi sie marza ale nie moge znalezc

Chlebki piekę różne, makę daje po prostu wg uznania u aktualnej chęci, najczęściej mieszam pszenna z razowa. Mam zamiar kupić jeszcze orkiszowej I taki upiec. A Ty jakie pieczesz?

Linka nie mam, mogę zrobić zdjęcie z książki I wkleic ale tego nie umiem z tel.

Ci do rogalikow to nie pomogę bo nie znam przepisu. Jakby Tobie się udało to daj znać.

Właśnie się dowiedziałam że wczoraj zostałam ciocią Różyczki !!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry