Ewitka
Majowo-lutowa mama
Kajdusia to tak jak ja, też pracowałam do samego końca. A poród miałaś równie łaskawy?Mam nadzieję, że przejdę całą ciążę równie łagodnie jak pierwszą, bo mam zamiar pracować do samego końca (a pracuję na dwa etaty)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kajdusia to tak jak ja, też pracowałam do samego końca. A poród miałaś równie łaskawy?Mam nadzieję, że przejdę całą ciążę równie łagodnie jak pierwszą, bo mam zamiar pracować do samego końca (a pracuję na dwa etaty)
no to ładnie
A które będziesz miała urodzinki? Ja 29
Oby Twoja fasolka rosła zdrowo do samego końca 

(pełne od środka) i bolą okrutnie to nie mam innych. Aha no i ta senność i nerwowość. Płaczką też staje się częściej.aniasz mam nadzieję, ze jesteś w 5 tygodniu a nie miesiącu
wg kalkulatora jestem w 5 miesiącu i 2 dniu ciąży. U lekarza potwierdzam to w przyszłym tygodniu.
Aha i mam pytanie: czy macie nudności? Ja oprócz tego, że piersi w dotyku są jak sylikonowe(pełne od środka) i bolą okrutnie to nie mam innych. Aha no i ta senność i nerwowość. Płaczką też staje się częściej.
Czekam na odpowiedzi i życze miłego dnia.

Moja Natalka urodziła się 04.06.09; skończyła 4miesiące, zaś ja nie wiem, kiedy te dni przeleciały... Ciąża - mam wrażenie - trwała max pół roku; subiektywne odczucie czasu dopiero teraz nakazywałoby mi rodzić