Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Do pracy dziś na 14, więc mogłam się wreszcie wyspać.Za oknem też zima i śnieg- mam stresa, bo pierwszy raz pojadę samochodem w taką pogodę...:-(
Miłego dnia wszystkim!!!

, ale ostatni tydz byłam sama w domu z mały (reszta była w PL), a teraz mam innego kompa i właściwie od niedzieli próbuję z nim dojść do ładu

. Dzisiaj juz dobrą godzinę staram się napisać i jak mnie nie wywali to sam się wyłączył

, normalnie mam dość. Dzisiaj idę do lekarza, wiecie ja wogóle nie czuję się że to ciąża (mam nadzieję, że z dzidzią jest ok), tylko np wczoraj wogóle nie jadłam obiadu
byłam na samym chlebie, no i bardzo smakują mi tzw zupki chińskie. Może to jednak znaczy, że jestem w tej ciąży
, a w niedziele prowadząc złapały mnie takie mdłości, że musiałam zjechać na pobocze. no i bardzo smakują mi tzw zupki chińskie.

27 lecę do Londynu, więc muszę zadzwonić do gina, przełożyć wizytę i zapytać czy w ogóle mogę lecieć. Może któraś z Was coś wie na ten temat.