Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czeka mnie dzisiaj mnóstwo domowego sprzątania:-(
Ja jadę dziś z córką do kardiologa, stracha mam jak nie wiem
dobrze że chociaż pogoda dopisała, bo nie uśmiechał mi się wyjazd do Poznania w tym wczorajszym śniegu...Tak, przed albo po , byle nie w sam środek ;-) (obserwacja - śluz + temperatura). Ale tak do końca nie wiem jak to wyszło, bo udało nam się ostatecznie począć dzieciątko w 32 dniu cyklu i w sumie już się bardziej spodziewałam @ niż ciąży, a tu jednak się udało :-) Z czego się bardzo cieszymy :-)
szycha69 strasznie przykro, w takich chwilach mam wyrzuty sumienia że u mnie jest wszystko dobrze :-(
m i udalo sie przed owulacja tzn 13 dc wieczorem przytulanie,14 dc test negatywny a 15 dc o godz 17 pozytywny wiec przypuiszcxzam ze owulka byla 16dc,pozdrawiam i milej ciazy;-):-)Bardzo mi przykro:-Witajcie dziewczyny.
Pojawiłam się tutaj nagle by podzielić sie ze światem moją radościa..a już przyszedł czas się pozegnać..chciałabym podziekowac za słowa otuchy i wszelkie rady..niestety mnie takze się nie udało..Ewitka dziś...ja jutro..3 mam za Was wszystkie kciuki..przepraszam ze piszę to tu i teraz..ale jest mi strasznie ciezko..przepraszam i dziękuję..
Ja mam to samoBruch mam przez to jakbym byla w 5miesiacu,albo i lepiej;/

:-niestety Ewitka poroniła. Teraz zabieraja ja na zabieg czyszczenia macicy :-(
Oglądałam to.Hej
Mnie dziś obudziła mama, żebym włączyłam tv bo mówią o USG :-) normalnie zwariować idzie :-) Potem widziałam że na tvn mówili o wyborze wózków dla dzieci, normalnie z tym to będzie chyba gorzej niż z wyborem samochodu :-) W dodatku stwierdzili że wszystkie wózki są w większym lub mniejszym stopniu z materiałów rakotwórczychnormalnie porażka. Wózki dla lalek nie mogą być zbudowane z takich materiałów ale te dla dzieci owszem jakaś paranoja
No ale nad wózkiem to się w maju pomyśli :-)
Szokujące są te materiały!!!

Więc narzekać nie mogę.Jutro najprawdopodobniej pojadę zrobić badania a teraz lecę zadzwonić umówić się na wizytę do lekarza.
I mam sobie zrobić badania ;-) Morfologię,mocz,przeciwciała,WR i glukozę
ja to juz dawno nie przespalam całej nocy a teraz ostatnio cos młody marudzii i budzi sie co 2 godziny w nocy....
najważniejsze zeby zdrowe było....