anecznik
Fanka BB :)
Trzymamy i od razu melduj :-) Spokojnie wszystko jest dobrze :-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cześć mamusie
Dawno mnie nie było, nawet bardzo, ale po ślubie musiałam nacieszyć się mężemA poza tym dostałam szczeniaczka,bo zawsze marzyłam,żeby moje dzieciątko urodziło się w domu z psem i tak jakoś mi czas poleciał. Napisałyście tyle stron, że szczerze, nie wiem czy zdąże nadrobić, ale mam nadzieje ,że wszystko u was i fasolek, wszystko dobrze. U mnie jak najbardziej, byłam ostatnio u ginekologa, dzieciątko rozwija się prawidłowo, ma obie rączki i nóżki , więc na szczęście kompletne
![]()
TrzymamJade na wizyte... trzymajcie kcuki!!![]()

Robalek fikał jak szalony, skakał obracał się i kombinował jak tylko mógł. To taki piękny widok!!! Mierzy sobie 6,5 cm nie licząc nóżek, a waży 13,6 grama. To już kawał byka :-)
.
. Dziewczyny wy chyba nic innego nie robicie tylko piszecie i piszecie.zyraffka to chyba rzeczywiscie pozostaje zeby zacisnac i trwac... moze los sie wkrotce odmieni? Moze jak bedzie wnuk/wnuczka to sie to troche samo zmieni
A propos linkow, bo widze ze pojawia nam sie ich cala masa a trudno potem sie doszukac. Moze czas na nowy watek odnosnie linkow? co wy na to?
takie fajne ciuszki na allegro pokazywałyście, a jak chciałam pokazać mężowi to znaleźć ioch za nic nie mogałm
Cześć mamusie
Dawno mnie nie było, nawet bardzo, ale po ślubie musiałam nacieszyć się mężemA poza tym dostałam szczeniaczka,bo zawsze marzyłam,żeby moje dzieciątko urodziło się w domu z psem i tak jakoś mi czas poleciał. Napisałyście tyle stron, że szczerze, nie wiem czy zdąże nadrobić, ale mam nadzieje ,że wszystko u was i fasolek, wszystko dobrze. U mnie jak najbardziej, byłam ostatnio u ginekologa, dzieciątko rozwija się prawidłowo, ma obie rączki i nóżki , więc na szczęście kompletne
![]()
oby tak dalej!!!!!
Hej babeczki :-)
My już z powrotem i....doczekałam się!!!Robalek fikał jak szalony, skakał obracał się i kombinował jak tylko mógł. To taki piękny widok!!! Mierzy sobie 6,5 cm nie licząc nóżek, a waży 13,6 grama. To już kawał byka :-)
Dzięki za porady "na fikanie", na lody nie było czasu ale Mars pewnie zrobił faktycznie swoje.
Nastepna wizyta za miesiąc i nie wiem jak przetrzymam tak długi kawał czasu bez podglądania mojego robalka ;-)

My już z powrotem i....doczekałam się!!!Robalek fikał jak szalony, skakał obracał się i kombinował jak tylko mógł. To taki piękny widok!!! Mierzy sobie 6,5 cm nie licząc nóżek, a waży 13,6 grama. To już kawał byka :-)
Dzięki za porady "na fikanie", na lody nie było czasu ale Mars pewnie zrobił faktycznie swoje.
Nastepna wizyta za miesiąc i nie wiem jak przetrzymam tak długi kawał czasu bez podglądania mojego robalka ;-)

. Przy okazji mam pytanie - czy zbyt częste usg nie jest szkodliwe dla dziecka?? Mam dwóch lekarzy i każdy kieruje mnie oddzielnie, teraz właściwie nałożą mi się - dzień po dniu będzie.
W domu wszyscy chorzy:-(, z gorączką, więc tylko zamknąć się w pokoju i z nikim nie rozmawiać.
Wlasnie cyknela nam strona numer 666
Kpi tez czesto tesknie za ludzmi ale w sumie dosyc sporo ich jeszcze widuje, mam nadzieje ze uda ci sie wrocic po tych 2 miesiacach bo wtedy to juz z gorki![]()