• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

Ja niedawno wróciłam z pracy, odebrałam po drodze wyniki badań tych które robiłam rano i zjadłam przed obiad :-p;-) bo byłam tak głodna, a miałam taką ochotę na rybę w oleju (matjaski <mniam> ) że nie mogłam się powstrzymać. Ostatnio coś często mam ochotę na rybę :eek: co dla mnie jest dziwne bo nigdy jej nie lubiłam.

Ja robie badanie prywatnie...za dzisiejsze zapłaciłam 44zł ale nie stoje w kolejkach chodze do prywatnego lekarza. W sumie to mój lekarz rodzinny bez problemu dałby mi skierowanie na takie badania jak mi potrzebne, ale raz że część jest i tak płatna a dwa, że panie u mnie w przychodni nie umieją pobierać krwi.

Ja też byłam prywatnie ale podobno tam rano zdarza sie że bywa sporo osób szczególnie w tym okresie zimowym (choroby) ale dzisiaj nie było nikogo więc nawet nie czekałam.

hej dziewczynki ja dzisiaj miałam dzien pełen wrażeń;)Rano dostałam mandat 19 pkt i 700zł:( ehh na nic sie zdały tłumaczenia:(a teraz zajadam zupke ogórkową i idę trzepać dywan aby rozladować emocje:):tak:

WOW pochwal się czym się panom policjantom naraziłaś że aż taki duży mandat.
Co do tego dywanu to nie wiem czy to taki dobry pomysł w ciąży :eek:

Hej Dziewczynki...
Ja już po wizycie...Co za szczęście...Moja kochana perełka jest przepiękna...cudeńko po prostu...a jakie ruchliwe...Ciężko było zdjecie zrobić tak machało nózkami i rączkami...Najważniejsze, że wszystko jest ok....Wrzuciłam juz zdjęcia mojego maluszka....Wciąż się na nie gapię:biggrin2:

Agi super wiadomość szczególnie że widziałaś swoje maleństwo po raz pierwszy... :-D

Mi się dzisiaj totalnie nic nie chce, a muszę wyjść z psem na spacer i wykąpać sierściucha bo jutro przychodzi do nas pani która ma naszego psa ostrzyc :-).

reklama
Cześć babeczki! Wróciłam z pracy i znów rozeźlona na tego buca professorrra :wściekła/y: Fragment rozmowy- Pani Kasiu, a kiedy pani zamierza nas opuścić?- nie zamierzam, chcę pracować do końca, wszystkie egzaminy są na początku czerwca, ja mam termin na połowę, więc zdążę, najwyżej egzaminy przełożymy na koniec maja, tak jak zrobiłam z innymi profesorami...- chyba pani żartuje, to muszę zrobić przyspieszony kurs odbierania porodu, bo jeszcze nam pani tu urodzi... poza tym w czerwcu mnie nie będzie, bo będę miesiąc w Brazylii- egzaminy będą na początku lipca, pasuje pani? :wściekła/y::wściekła/y: Jakoś ze wszystkimi mogę się dogadać, a z tą "gwiazdą" jedynie nie...

Agi78- cudowne wiadomości, gratuluję!

A u mnie w domku już czysto, porządnie i pachnąco- moja teściowa zafundowała nam dwie panie do sprzątania, wracam dziś do domu, a tu wszystko lśni :-) Suuuper! Prezenty też już pokupowane (poza tym dla męża), choinka pewnie dopiero za tydzień...
A u nas w wigilię podstawą jest zupa rybna- uwielbiam ją i czekam na nią cały rok, później też karp smażony w roli głównej i różne inne mniej istotne tradycyjne potrawy...

kajdusia - okropny ten profesor! przyjdź na początku lipca na egzamin z maleństwem - posadź mu na biurku i powiedz, żeby popilnował jak Ty będziesz pisać :-)

WOW pochwal się czym się panom policjantom naraziłaś że aż taki duży mandat.
Co do tego dywanu to nie wiem czy to taki dobry pomysł w ciąży :eek:

Hefi nie wiem czy jest czym moja głupota to tak: Skrzyżowanie, podwójna ciągła, prędkość, pasy dla pieszych:(:rofl2:

hej dziewczyny

ja od jutra mam juz wolne w koncu sie wyspie hi hi;-)
Agi super wiesci

ja jutro ide na zakupki kupie cos sobie z ciuszków i mężowi prezent i mojej mamie bo nie mam:no:

a co do swia to ja jakos w tym roku nie mysle o jedzeniu bo nic z wigili nie moge jesc :-(:-(:-(:-( zjem tylko barszcz z uszkami i na tym koniec no i moge chleb
ale ciesze sie ze na te swieta ktos jest razem ze mna pod srcem i to najwspanialsze jest w te SWIĘTA a jedzenie sie nie liczy ihih

Witam znowu po nieobecności.Ale z dobymi wiadomościami:tak:
Wczoraj miałam wizytę i wszytsko jest OK.Dzidziuś rośnie ma już 6 cm:tak::tak: Macha rączkami i "ssało" pluszka:-)Nóżki miało skrzyżowane:tak:Ale super:tak:
Lekarz mi kazał kawkę słabą pić bo głowa mnie boli codzienie bo mam ciśnienie niskie.Wczoraj miałam 90/50:confused2::confused2:
Witamin narazie nie muszę brać,tylko kazał żeby codziennie porcja warzyw i owoców była to starczy.Jak będę mieć gorsze wyniki krwi to wtedy zacznę brać;-) Przez miesiąc 1kg mi przybyło.
Na bank nie dam rady Was nadrobić:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Po ponad tygodniowej nieobecności,z góry przepraszam:zawstydzona/y::-(

reklama
hej dziewczyny

ja od jutra mam juz wolne w koncu sie wyspie hi hi;-)

zazdroszcze :-D

Mi by się przydało już wolne. Muszę zrobić gruntowne porządki - jutro część zrobi mąż a resztę ja pewnie w weekend będę musiała. Chciałabym żeby na święta wyglądało tak jak ma być :cool2:.

Poza tym załapałam jakiegoś doła, szkoda że mąż w pracy bo nawet nie mam się do kogo przytulić :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry