Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Rozrabiała jak zwykle...i jak zwykle trzymała łapki na głowie
("ojojoj...co mnie czeka na tym świecie") 
hefi wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
byłam na USG wszystko jest ok maluszek ma 8,5 cm słyszałam jego serduszko był ze mną syn i M.byli pod wrażeniem tego widoku
hej kochane...
Właśnie wróciłam od lekarza. Nasza Kruszynka ma już 8 cmRozrabiała jak zwykle...i jak zwykle trzymała łapki na głowie
Przezierność ok, wszystkie parametry również. Mogę spokojnie zjeść i się położyć. Słodkich snów dziewczynki
paulka82 gdzie chodzisz do lekarza i gdzie zamierzasz rodzić jesli to nie tajemnica ;-)

i mam nadzieję że już tylko takie informacje tu u nas będą gościć.hefi wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
byłam na USG wszystko jest ok maluszek ma 8,5 cm słyszałam jego serduszko był ze mną syn i M.byli pod wrażeniem tego widoku
hej kochane...
Właśnie wróciłam od lekarza. Nasza Kruszynka ma już 8 cmRozrabiała jak zwykle...i jak zwykle trzymała łapki na głowie
Przezierność ok, wszystkie parametry również. Mogę spokojnie zjeść i się położyć. Słodkich snów dziewczynki
paulka82 gdzie chodzisz do lekarza i gdzie zamierzasz rodzić jesli to nie tajemnica ;-)