Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witajcie kochane,
właśnie wkleiłam foteczkę z usg w 12t5d. Dzidzia pięknie rośnie- wg. usg wyprzedza swój wiek o 5 dni;-) ma CRL 64,3 mm, jest strasznie ruchliwe i wogóle fajowe. Oczywiście zdrowiutkie jak rydz:-)
Spróbuję trochę nadrobić zaległości bo jesteśmy już u teściów na święta i mam dostęp do neta.
miłego dnia:-)
anecznik - podobno matki mają przeczucia co do płci, ja obstawiam, że będę miała synaciekawe co z tego strzelania nam wyjdzie ;-)
![]()
;-)
, niestety nie dostałam zdjecia
no i zycze jak najszybciej duzo kopniaczkow od naszych maleństw
Moje drogie,
juz po wizycie, wszytsko jest dobrze, synek pieknie się rozwija, niestety nie dostałam zdjecia
Dziewczyny na ten świateczny czas zyczę wam wszystkim rodzinnej atmosfery, spokojnych, radosnych Świat, duzo cieplano i zycze jak najszybciej duzo kopniaczkow od naszych maleństw
![]()
Witajcie
wróciłam z ponownej wizyty i lekarka mnie uspokoiła, narazie wszystko ok i mówi że jakby miało się coś dziać to by sie już działo:-) wymierzyła malucha na wszystkie sposoby:-) i wiecie co? na 100% to SYNEK:-) mam zdjęcie jego klejnotówwiec później wstawie. ale mam prezent na święta:-) a to jego wymiary:
BPD- 3,73
AC - 11,34
FL - 2,62
waga - 197g
![]()