reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Witajcie
wróciłam z ponownej wizyty i lekarka mnie uspokoiła, narazie wszystko ok i mówi że jakby miało się coś dziać to by sie już działo:-) wymierzyła malucha na wszystkie sposoby:-) i wiecie co? na 100% to SYNEK:-) mam zdjęcie jego klejnotów:laugh2: wiec później wstawie. ale mam prezent na święta:-) a to jego wymiary:
BPD- 3,73
AC - 11,34
FL - 2,62
waga - 197g
:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Hej kobietki!
Ja też miałam wczoraj wizytę i wszystko jest w jak najlepszyym porządku. Przyzierność 1,4cm, kość nosowa tez ok więc tylko się cieszyć! Myślałam że może dowiem się czy chłopczyk czy dziewczynka ale lekarz powiedział że dopiero w 17 tygodniu będzie dobrze widać a teraz to tylko zgadywanie, tak więc musimy jeszcze poczekać poza tym dzidziuś się tak kręcił że ciężko było fałd zmierzyć, ciągle jakby na głowie dziecko stało i to jeszcze tyłem do nas. Mój mężuś zachwycony, jeszcze nie dowierza że w moim brzuszku coś tak bryka!
Cieszę się że u Was po wizytach wszystko dobrze.

Gratuluję. Super mieliście przeżycia przy oglądaniu malucha:tak:

Witajcie
wróciłam z ponownej wizyty i lekarka mnie uspokoiła, narazie wszystko ok i mówi że jakby miało się coś dziać to by sie już działo:-) wymierzyła malucha na wszystkie sposoby:-) i wiecie co? na 100% to SYNEK:-) mam zdjęcie jego klejnotów:laugh2: wiec później wstawie. ale mam prezent na święta:-) a to jego wymiary:
BPD- 3,73
AC - 11,34
FL - 2,62
waga - 197g

Cieszę się że wszystko ok. No proszę i synuś:-) pewnie się cieszycie, bo widzę że jedną księżniczkę już macie w domku:tak:i to w wieku mojej Wiktorii hihi

anik-No naprawde świetne wiadomości przed świętami i będziecie mieli parke chłopiec i dziewczynka super!:tak:
kurcze męcze się z tymi zdjęciami i nie moge wkleić robie to według przepisu tam gdzie się brzuszki wstawia może któraś ma lepszy sposób wstawiania zdjęć bo już mnie to denerwuje tyle się męcze i nic z tego:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Witajcie
BPD- 3,73
AC - 11,34
FL - 2,62
waga - 197g

Gratulacje!!:-):-):-)
Widzę że kolejny maluszek przybrał osobowość:-D

Witam i ja, juz po wizycie niestety jak juz Kajdusia odgadla dostep do neta ograniczony wiec dopiero dzis sie melduje :tak: Za to usmiech od wczoraj nie schodzi nam z twarzy..:-):-) Przede wszystkim pomiary byly super, serce(cztery komory) prawidlowo pompuje krew, nogi dlugie ze hoho!, widzielismy jak dzidzia pije wody plodowe ssie paluszka i bawi sie stopka :tak::tak: Na zakonczenuie doktor dal nam plyte z filmem z calego pokazu i ogladamy ja non stop:-)
No i dla nas najbardziej zaskakujaca wiadomosc bo juz wszyscy wykrakali synka...a tu nic sie nie dynda miedzy nogami!:-D:-D:-D

Czyli uwaga: na dziewczynke niekoniecznie chce sie slodkosci i wyglada jak maszkara ;-) Ja na slodkie raczej ochoty od poczatku nie mam..

Gratuluje wszystkim dziewczynom wspanialych wiesci, przepraszam ze nie moge kazdej odpowiedziec ale bardzo, bardzo sie z wami ciesze:-D

athena trzymaj sie jak dlugo dasz rade bez zwolnienia, ja tez uwielbiam moja prace i dopoki moge bede ja kontynuowac, bo daje mi to najwieksza frajde :-)

Ola-fasola gratuluje nowootwartego biznesu! Trzymaj sie i badz silna, mam nadzieje ze wszystko bedzie sie dobrze ukladalo i rozkrecalo po waszej mysli:happy: no i kochany twoj maz ze ci lozko wstawil :tak::tak:

Kajdusia kochana moja znowu mnie Piotrus rozbroil az sie na sercu cieplo robi jak o nim piszesz :-) I powiedz smierdzi ci nadal choinka, wyobrazilam sobie czterech chlopa ktorzy jak pieski dookola skakali i ja niuchali :-):-) Az brzuch rozbolal od smiechu..
lasposa gratuluje wiesci z wizyty, dobrze ze wszystko jest jak powinno!
Anik79 no i tak powinno byc, precz wszystkie krwiaki!! i gratuluje synka !!!!!!!
paula ja mam sporego powera juz od jakiegos czasu :-D a od wczorajszej wizyty jeszcze wiekszego chyba..:tak:

Kochane czerwcoweczki!
Poniewaz jutro pewnie mi sie nie uda juz zajrzec, zycze wam wszystkim cieplych, wyjatkowych swiat Bozego Narodzenia, zwlaszcza mamom ktore po raz pierwszy sa w ciazy, niech te dni beda dla was szczegolne w swej wyjatkowosci :tak:
Nosimy pod sercem nowe zycie, oby nadchodzace dni staly sie przez to na prawde wyjatkowe. Sciskam was wirtualnie, Wesolych Swiat!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry