Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam z rana.
U nas dziś taaaaakie zaspyjak ja z domu wyjadę
Pozdrawiam.

Kurcze strasznie mnie boli coś tak mniej więcej w dolnej części żeber do wczoraj bolało tylko z lewej strony, dziś zaczyna i z prawej. zupełnie nie wiem co to jest. siedze w pracy a w pozycji siedzącej boli jeszcze bardziej. Na początku myslałam że to od kręgosłupa ale teraz coś mi się zdaje że to coś innego, taki kłujący ból
Witam!
A ja po śniadanku powoli szykuje się do pracy przy okazji oglądam tvn i mówili o tych nowych prawach kobiet w ciąży i na porodówkach które niby mają zmienić przykrą porodówkową rzeczywistość niby że teraz mają super traktować rodzącą informować o wszystkim co robią i do niczego nie zmuszać tylko rodząca ma prawo rodzić jak chce a to oni grzecznie mają się dostosować ciekawa jestem tylko czy tak naprawde coś zmienią .

zrobie tylko mężowi fasolke po bretońsku i na tym koniec chyba bedzie ten jeden egzamin chyba sobie odpuszcze a co tam zalicze w lutym albo marcu iecej czasu zeby sie nauczyc

Witam!
A ja po śniadanku powoli szykuje się do pracy przy okazji oglądam tvn i mówili o tych nowych prawach kobiet w ciąży i na porodówkach które niby mają zmienić przykrą porodówkową rzeczywistość niby że teraz mają super traktować rodzącą informować o wszystkim co robią i do niczego nie zmuszać tylko rodząca ma prawo rodzić jak chce a to oni grzecznie mają się dostosować ciekawa jestem tylko czy tak naprawde coś zmienią .